caute
auris D-cat som kupil 24.11.07 ani nie rok a už sa mi vybila bateria v kluči.najazdene mam 15 570km.je to normalne?typ baterky (panasonic 16 32).akurat včera 10.10 som bol v Insbrucku(rakusko)ked som siel odomknut neslo to a este 3x som skusil.musel som odomknut mechanicky.startovanie podla prirucky.kluč priložit k tlačitku štart a stlačit.motor hned naskočil.potom som siel do ,,servisu Toyota".okolo 17hod .nikho nikde. akurat jeden neprijemny pan asi predajca povedal: je mi luto ale nepomožem Vam lebo servis je uz zatvoreny.až ked v pondelok.blbec.ale že sa nemusim bať lebo kluc si berie štavu z auta. tak super servis
nakoniec som siel do obchodaka a kupil som si tu bateriu(varta 16 32)
6 euro
tak že aj servis v rakusku stoji za .......
vybita bateria v kluči
Tvoje problémy by som chcel mať
Tá baterka mohla byť kľudne o rok, dva staršia ako auto, takže tam môže byť pes zakopaný. Výhodou origo kľúčov je, že imobilizér na svoju funkciu baterku nepotrebuje.
Nezdá sa mi, že by sa kľúč, resp. baterka v ňom dobíjala...už len preto, že táto batéria nieje nabíjateľná
Tá baterka mohla byť kľudne o rok, dva staršia ako auto, takže tam môže byť pes zakopaný. Výhodou origo kľúčov je, že imobilizér na svoju funkciu baterku nepotrebuje.
Nezdá sa mi, že by sa kľúč, resp. baterka v ňom dobíjala...už len preto, že táto batéria nieje nabíjateľná
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C