Moja Kačenka je v štádiu blízkemu dokončeniu, ale značne ma naštvali SK tuzzingové firmy. Okrem šmejdov na DE kriaky nie sú v stave dodať nič poriadne.
Potrebujem číre zadné svetlá na AE92. Sú v ponuke kde kade, ale nechcú mi to poslať do eastblock-u... Takže help...som si istý, že tu je pár ľudí čo mi budú vedieť pomôcť...
dokončený projekt Corolly Gt-s AE98
Čoveče momentálně o žádných čirých na Karolínu nevím-a na netu jsem hodně hodně málo,takže jsem stratil přehled kde se co prodává. Pomohl bych velmi rád,ale bohužel nemám jak.
Jo a Karolínu jsem už opravil-byl to vydřenej šálek na klice.No a důvod?Hádejte........................................skoro to nemazalo.
Jo a Karolínu jsem už opravil-byl to vydřenej šálek na klice.No a důvod?Hádejte........................................skoro to nemazalo.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hod mi do SZ linky , zkusím se podívat co se s tím dá delat.RasťoSK píše:Moja Kačenka je v štádiu blízkemu dokončeniu, ale značne ma naštvali SK tuzzingové firmy. Okrem šmejdov na DE kriaky nie sú v stave dodať nič poriadne.
Potrebujem číre zadné svetlá na AE92. Sú v ponuke kde kade, ale nechcú mi to poslať do eastblock-u... Takže help...som si istý, že tu je pár ľudí čo mi budú vedieť pomôcť...