Lampička
Lampička
Zdravím všechny spoluToyo.
Nesvítí mi vnitřní osvětlení vozu. Klasické problémy jsem vyloučil. Nemáte někdo schéma zapojení? Mám tam šíbr, pokud se to liší. Myslim to osvětlení uprostřed vozu DVEŘE - OFF - ON.
Děkuji předem. Mail je: klohnas@seznam.cz
Nesvítí mi vnitřní osvětlení vozu. Klasické problémy jsem vyloučil. Nemáte někdo schéma zapojení? Mám tam šíbr, pokud se to liší. Myslim to osvětlení uprostřed vozu DVEŘE - OFF - ON.
-
- Člen Týmu
- Jiří Pánek
- Navigátor
Re: Lampička
Napis model vozu a rok vyroby at se mame ceho chytit.klohnas píše:Zdravím všechny spoluToyo.
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Re: LAMPIČKA
Na jedne strane zarovky je plus pol baterie. Minus pol se na zarovku dostane bud prez koncovy spinac ve sloupku (pri otevrenych dverich) anebo vypinacem ve strope. Pokud zarovka sviti pri otevrenych dverich, tak bude v haji ten vypinac. Bud je blbe ukostrenej anebo ma zoxidovany kontakt, pripadne upadly drat.wrc50 píše:mám přesně opačný problém, při otevření dveří lampička svítí, ale když přepinač dám do polohy svícení při zavžených dveřích lampička se nerozsvítí nevíte kde hledat chybu?? díky
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev