Co říkáte na NOVÝ Avensis ,,09" ??
Co říkáte na NOVÝ Avensis ,,09" ??
Viděli jste už foto nového Avensisu? Co na něj říkáte? Mňam-už se moc těším na první shledání... Zde jsou fotečky : http://www.auto.auto-news.cz/fotodetail ... 36211&s=10
- lake-bodom
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Moc se mi líbí. Měl jsem v plánu koupit si současnýho Avouše, ale asi to vyhraje nový
. Jen škoda těch benzínů...

Corolla Verso I, 1.8, 8,2l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
Mitsubishi Grandis, 2.4, 5l/50km
ex: Auris, 1.6 Dual VVTi, 7l/100km
ex: Seat Ibiza, 1.4 MPi, 5-6l/100km
ex: Avensis 2.0D-4D, 6l/100km
ex: Avensis, 1.6 16V, 8l/100km
ex: Corolla, 1.3 12V 5,5l/100km
uz abych zacal setrit, ale nez neco nasyslim tak vyjde dalsi model a este po faceliftu a pak jeste pockat az bude tak 3-4 roky jetej 

Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Avensis 2009
Technologicky je to super auto…prolisy v karoserii pohledné, avšak kulaté tvary karoserie zbytečně kopírují aktuální módní trendy a světla „protažená až ke zpětným zrcátkům“ mě neoslňují (v konkurenčním boji o co nejprotaženější světla asi Avensis prohrává).
Uvidím, jak bude vypadat v reálu.
Uvidím, jak bude vypadat v reálu.
TOYOTA Avensis 1,8 VVTi kombi, 6/2001
Mne se to teda ohromne nelibi. Tenhle "novy" japonsky design pro EU (tj. presne to co Japonci dodavaji do US uz takove tri ctyri roky) mne moc neoslovuje. Vypada to vsechno na jedno brdo a novy Avensis spise jako karikatura tohoto stylu nez nejaky predni zastupce. Prijde mi to takove vsechno pretazene a zbytecne agresivni.
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
Zdravim, novy Avensis se povedl a muzu rict, ze o nem uvazuju. Ted jezdim ve stavajici generaci pred faceliftem (r.v.03), mam najeto 240tis a bez vetsich problemu. Jen u toho noveho Avensise se min mista na zadnich sedadlech oproti tomu memu. Nezda se vam to taky? I kdyz tezko soudit kdyz to jeste nikdo nevidel. Jak jsem psal uz vys, proste parada a kombi by mi urcite sluselo 
http://www.autorevue.cz/getfile.aspx?id_file=628990844

http://www.autorevue.cz/getfile.aspx?id_file=628990844
Avensis „09“
Tak jsem Avensis „09“ viděl v reálu ve verzi sedan…zalíbil se mi. Za mořem jsem nedávno najezdil dost mil s novou Camry 2,4l benzín, automat – jestli bude mít Avensis trochu podobné vlastnosti, bude nový Avensis povedené auto. Na motoru 2,4l mě zaujala malá spotřeba paliva. V jiné diskusi je postesk na nižší výkon dvoulitrového motoru (ten je pouze při max 6200 ot/min. na rozdíl od ostatních verzí, kde je deklarován při 6400ot/min), ale proti starším modelům je myslím u všech objemů motorů uváděna menší kombinovaná spotřeba (počítám, že nový Avensis je zase o něco těžší).
Mimochodem…nevím zda v ČR, ale v USA jezdí Toyoty Yaris v provedení sedan – taky sympatický kousek. Combi by bylo ještě mnohem praktičtější – ale to je evropský pohled na auta.
Mimochodem…nevím zda v ČR, ale v USA jezdí Toyoty Yaris v provedení sedan – taky sympatický kousek. Combi by bylo ještě mnohem praktičtější – ale to je evropský pohled na auta.
TOYOTA Avensis 1,8 VVTi kombi, 6/2001
Videl jsem novy model v realu a neodolal jsem a zkusil jsem si na zkusebni jizdu
samozrejme v kombiku v plny vybave s prosklenou strechou ... Musim rict, ze se novy design moc povedl a ve skutecnosti vypada o dost lip nez na fotkach, kde se mi moc nelibila ta prid s tim naraznikovym predkusem
Zvenku rozhodne povedene ...
Vevnitr jsem se nejdriv leknul co to pouzili za hrozny tvrdy plast na pristrojovku, ale byl to jen prvni pohled, je krasne mekky a fakt to vypada cele bajecne. Kufr je vetsi jak do hloubky auta tak do sirky, vybaveny kolejnicemi pro pridelani prihradek.
Svezeni perfektni, rizeni, podvozek, razeni ... bez vyhrad proste zase o kus dal ... Jednou svyho Avouska proste za novyho vymenim

Vevnitr jsem se nejdriv leknul co to pouzili za hrozny tvrdy plast na pristrojovku, ale byl to jen prvni pohled, je krasne mekky a fakt to vypada cele bajecne. Kufr je vetsi jak do hloubky auta tak do sirky, vybaveny kolejnicemi pro pridelani prihradek.
Svezeni perfektni, rizeni, podvozek, razeni ... bez vyhrad proste zase o kus dal ... Jednou svyho Avouska proste za novyho vymenim

Toyota RAV4 2.0 VVTi 110 kW Active Red (2015 - )
Toyota Avensis Wagon Sol 2.0 D-4D 93kW Black Mica (2007 - 2015)
Toyota Yaris Luna 5dv. 1.33 Dual VVT-i 74kW Red (2009 - )
Toyota Avensis Wagon Sol 2.0 D-4D 93kW Black Mica (2007 - 2015)
Toyota Yaris Luna 5dv. 1.33 Dual VVT-i 74kW Red (2009 - )
Zdravím všechny,když jsem viděl nový Avensis, bylo rozhodnuto.
Minulou verzi bych také bral, i když jsem si na ni dlouho zvykal.
Projel jsem si naše prodejce a málem už domlouval úvěr, ale těsně
předtím jsem skusil ještě Toyota.pl a jen zíral na jejich ceny při
současném kurzu +-6kč za Zl. Výbava SOL(u nás Luna) v benzínu
1,8 výjde na 505tis po zaplacení naší DPH (v Pl je 22%). Momentálně
čekám na telefon, že je auto na prodejně. Převozní značka vyjde na
200 Zl. A to se vyplatí
Minulou verzi bych také bral, i když jsem si na ni dlouho zvykal.
Projel jsem si naše prodejce a málem už domlouval úvěr, ale těsně
předtím jsem skusil ještě Toyota.pl a jen zíral na jejich ceny při
současném kurzu +-6kč za Zl. Výbava SOL(u nás Luna) v benzínu
1,8 výjde na 505tis po zaplacení naší DPH (v Pl je 22%). Momentálně
čekám na telefon, že je auto na prodejně. Převozní značka vyjde na
200 Zl. A to se vyplatí

Musím říct, že design toyoty musím déle vstřebávat ale pak se mi líbí a drží se to déle např avensis druhé generace a corolla E11 se mi dlouho nelíbili a teď jim přicházím na chuť . Naproti třeba mazdu 6 jsem hned od počátku považoval za nejhezčí auto a teď je pro mě tak moc líbivá až se mi nelíbí
Závěr je takový že avensis 09 mě moc nezaujal ale vsadím se že za cca dva roky se mě bude líbit a zůstane mi to.

Avensis kombi 1,8 linea terra 98´
Corolla 1,3 E11 HB 97´social edition
Subaru Legacy kombi 2,5 GX 01´ 115 KW/223 Nm
Corolla 1,3 E11 HB 97´social edition
Subaru Legacy kombi 2,5 GX 01´ 115 KW/223 Nm