Povíné ručení o polovinu levněji než máte?
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Povíné ručení o polovinu levněji než máte?
Ahoj komu teďka končí dekáda v placení povinnýho ručení má možnost si udělat u kooperativi levnější o polovinu než platí. TZN že npř já platím ročně na čeliku 2.0 GT 5005 korun a u kooperativy bych platil 2503 kč. jen bohužel jsem tedka podepsal smlouvu a to se tedy na mě tato akce nevztahuje. Mám kamošova matka dělá u kooperativi a nabízela mi to. Je to prý časově omezená akce do konce tohoto roku nebo měsíce. Kdybi někdo měl zájem a byl z Brna není problém si dát sraz vy pořešíte pojištění a pak můžeme pokecat o našich mazlících. vzal bych sebou tu kamošovu matku. co vy na to?
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povíné ručení o polovinu levněji než máte?
czmk5 píše:Ahoj komu teďka končí dekáda v placení povinnýho ručení má možnost si udělat u kooperativi levnější o polovinu než platí. TZN že npř já platím ročně na čeliku 2.0 GT 5005 korun a u kooperativy bych platil 2503 kč. jen bohužel jsem tedka podepsal smlouvu a to se tedy na mě tato akce nevztahuje. Mám kamošova matka dělá u kooperativi a nabízela mi to. Je to prý časově omezená akce do konce tohoto roku nebo měsíce. Kdybi někdo měl zájem a byl z Brna není problém si dát sraz vy pořešíte pojištění a pak můžeme pokecat o našich mazlících. vzal bych sebou tu kamošovu matku. co vy na to?
Ahoj, mam Toyku pojištěnou u ČSOB za 7504Kč. Takže bych to měl pouze za 3752? Chápu to?
Prosimtě zjisti přesně do kdy platí ta akce a zda platí pro všechny pobočky, případně nějaké další info (název akce,atd.)... Dík
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mě to přijde nějak přehnaný, o polovinu.. ale neslyšel jsem o tom nic, já za svou celicu 5g 2.0 platim kolem 6tis včetně připojištění předního okna... co si pamatuju, tak se cena počítala i podle věku majitele a jeho trvalého bydliště..
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mne to prijde taky trosku moc zobecneny, jelikoz na Supru mam pojistku udelanou na neco malo pres 6k a pochybuju, ze by to nekdo svedl srazit o 50% dolu
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Pojištění
Toyku mám pojištěnou u Allrisk a platím i s pojištěním předního okna 2985 Kč za půl roku . Tady je ještě taková vychytávka , že zde neplatí ani bonusy , ani malusy .
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojištění
to je dobrýPepa píše:Toyku mám pojištěnou u Allrisk a platím i s pojištěním předního okna 2985 Kč za půl roku . Tady je ještě taková vychytávka , že zde neplatí ani bonusy , ani malusy .
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
Já jsem u Kooperativy a platím po všech slevách na bonus cca 5.800kč ročně, včetně čelního okna, a prý již níž jít nemůžou (vyšší bonusy neexistujou).
Tak jsi nedokážu představit že by šli na cenu 2.900Kč.
Je to možné, je to potvrzené???
Tak jsi nedokážu představit že by šli na cenu 2.900Kč.
Je to možné, je to potvrzené???
Camry SXV10L
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km
V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km
V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165
- jirka howard
- Člen Týmu
povinné ručení
Čaues , s tím pojištěním u Kooperativy je to samozřejmě pravda, pokud opravdu chcete pojistku s dobrým krytím a hlavně super cenou tak neváhejte. Od 1.října totiž dává Koop kromě vyježděných bonusů navíc i obch. flexi slevy, takže co se konkrétních příkladů týká,.. Celica 1.8 (1762cm3) ... 2.780Kč /rok,.. Celica 2.0GT (1998cm3)... 4.400Kč/rok,... atd. Za tyhle peníze to dokážu udělat, navíc můžu zkopírovat (ne přesunout!!) vyježděné bonusy na další auta v rodině a flexi slevu uplatnit i tam, navíc jako jediná pojišťovna mají pojištění proti živlům (kroupy, požár..) v povinném ručení, takže netřeba dělat navíc havárku. Smlouvu u stávající dokážu okamžitě vypovědět a udělat novou u Koop. Kdo máte zájem nebo otázky, ozvěte se, ty peníze za to stojí.
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: povinné ručení
A co z toho máš ty? A o co přijdeš, když dojde na pojistné plnění?
Orientačně ta multina vyjde na kolik?
Orientačně ta multina vyjde na kolik?
jirka howard píše:Čaues , s tím pojištěním u Kooperativy je to samozřejmě pravda, pokud opravdu chcete pojistku s dobrým krytím a hlavně super cenou tak neváhejte. Od 1.října totiž dává Koop kromě vyježděných bonusů navíc i obch. flexi slevy, takže co se konkrétních příkladů týká,.. Celica 1.8 (1762cm3) ... 2.780Kč /rok,.. Celica 2.0GT (1998cm3)... 4.400Kč/rok,... atd. Za tyhle peníze to dokážu udělat, navíc můžu zkopírovat (ne přesunout!!) vyježděné bonusy na další auta v rodině a flexi slevu uplatnit i tam, navíc jako jediná pojišťovna mají pojištění proti živlům (kroupy, požár..) v povinném ručení, takže netřeba dělat navíc havárku. Smlouvu u stávající dokážu okamžitě vypovědět a udělat novou u Koop. Kdo máte zájem nebo otázky, ozvěte se, ty peníze za to stojí.
Naposledy upravil(a) cipis dne čtv 18.12.2008, 23:26, celkem upraveno 1 x.
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
- jirka howard
- Člen Týmu
povinné ručení
O co bys měl přijít při poj. události? Kooperativa není Direct nebo Triglav, který tě při PU oškubou jako kuře.., pokud mi nevěříš, zajdi do jakékoli pobočky a zeptej se na to, flexi slevy se využívají na přetáhnutí klienta od konkurence, ne na to, že by se ti mělo snižovat plnění. A co z toho mám já? .. body do žebříčku užitečnosti , pro Koop dělám od 1.10. pojistky na auta právě kvůli těmto možnostem, jinak vozím auta z Německa na zakázku, do téhle diskuse jsem to hodil ne kvůli své reklamě, ale předělávám pojistky známým i kamarádům protože to umím (i v rámci Koop), a ušetřených pár tisícovek těm lidem za to stojí. Je pravda, že český člověk za tím vždycky vidí nějakou levárnu, co na to říct, že..