repraky
- 
				Komanche
zatial to trosku hrkoce,ale podlepim ho druhym pasom plexi... drzi ako klasicka doska,akurat mam po bokoch podlozenu gumu   

zhanal som akurat formaldehyd,ktory ma vraj dokonale vycistit stopy po rezani a bruseni... 

a poriadok v kufri u mna nebude.... to nehrozi,mam tam od kablov,cez desiatu az po silikon a naradie vsetko...

zhanal som akurat formaldehyd,ktory ma vraj dokonale vycistit stopy po rezani a bruseni...

a poriadok v kufri u mna nebude.... to nehrozi,mam tam od kablov,cez desiatu az po silikon a naradie vsetko...

NA jaku P _ _ U ti tam je naradie? aby si mal tazsie auto bo ti lieta zadok v zatackach?Ičo píše:zatial to trosku hrkoce,ale podlepim ho druhym pasom plexi... drzi ako klasicka doska,akurat mam po bokoch podlozenu gumu

ivan ivan
  ivan ivan  

maji repraky nez radio, tak je odkourit nemuzes, maximalne to nebude hrat tak hlasite...
 maji repraky nez radio, tak je odkourit nemuzes, maximalne to nebude hrat tak hlasite...
 ja to neviem najst
 ja to neviem najst  dik.peace
 dik.peace