Při brouzdání ne webu jsem narazil na návod, jak rychle otevřít auto bez klíčů. Jedná se určitě o Toyotu (znak na volantu) a podle zadní části se zdá, že jde nový Yaris. Tak co na to říkáte?
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... _modules=1
Když si zapomenete klíče.
Nejedná sa o Yaris ale Auris.Tieto zábery sú známe a otvárajú tu niekolko značiek a všetky jednoducho.Ale je to iba šikovne nafilmované auto sa takto určite nedá otvoriť.Viem čo píšem lebo mi z nášho servisu občas chodíme zákazníkom otvoriť autá rôznych značiek a býva to úplne inak , nikdy žiaden takýto zaručený trik nefungoval.Samozrejme tu nebudem popisovať ako sa dajú autá otvárať,sú to skorej odborné technické postupy.
Pre pána Jána... ludkovia-nedajte sa oklamať "šikovními"hercami...
Toto je stará vec a vôôôôôbec to nefunguje ! ! ! !
Nie som automechanik ,ale ja muzikant
a aj cez to im to nezožeriem už len z dôvodu,akým spôsobom to otvárajú . Skúste urobiť podtlak" so zvonom na WC,kde máte klučku a pod ňou priehlbinu (keď už by som tomu chcel veriť
)
Takže kludne spávajte a verte yariskovi. (kto by ho okrem iného aj kradol...)
Hodím sem ešte jeden link na pobavenie sa ,ale naozaj to berte len ako oje...-tak prajem peknu zábavu !!!
http://autohificlub.cz/forum/13/944692- ... kradezi-/0
Toto je stará vec a vôôôôôbec to nefunguje ! ! ! !
Nie som automechanik ,ale ja muzikant

Takže kludne spávajte a verte yariskovi. (kto by ho okrem iného aj kradol...)
Hodím sem ešte jeden link na pobavenie sa ,ale naozaj to berte len ako oje...-tak prajem peknu zábavu !!!

http://autohificlub.cz/forum/13/944692- ... kradezi-/0
Naposledy upravil(a) muco dne pon 15.09.2008, 21:11, celkem upraveno 1 x.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
zarucene mas pravdu, ako aj to je pravda ze profesionalny zlodeji vedia tieto technicke postupy presne ako otvorit autoMilan SE píše:Nejedná sa o Yaris ale Auris.Tieto zábery sú známe a otvárajú tu niekolko značiek a všetky jednoducho.Ale je to iba šikovne nafilmované auto sa takto určite nedá otvoriť.Viem čo píšem lebo mi z nášho servisu občas chodíme zákazníkom otvoriť autá rôznych značiek a býva to úplne inak , nikdy žiaden takýto zaručený trik nefungoval.Samozrejme tu nebudem popisovať ako sa dajú autá otvárať,sú to skorej odborné technické postupy.
Ešte som zabudol napísať pre výstrahu-jedna vec bohužial funguje.Jedná sa o dialkový ovládač centrálneho zamykania.Dá sa spolahlivo zrušiť jeho signál a auto sa nezamkne.Postávajú pri nákupných centrách a keď zamykáte auto na dialku zrušia vám signál.Ak si to všimnete tak znovu stlačte ovládač a ešte lepšie robte ako to robím ja že zamknem auto z blízka a ešte blbovzdorne oprobujem klučku či sa auto zamklo.Odporúčam zabudnite na frajerské gestá zamykať auto z dialky,hlavne na slnku si nemusíte všimnúť či smerovky preblikli.Vôbec si nenahovárajte že vám sa to nemôže stať,a vykradnutý interier tiež nie je príjemné
Takže,páni,dámy,akurát dnes na Markíze v správach dávali tie isté videá z youtube s otvaraním dverí...
je to pekná kravina.Pokial ste niekto nepozerali správy,skumali ich odborníci a krim. experti a verdikt--je to blbosť!!!!. Bol to obyčajný marketingový ťah na nejakú poisťovňu a fantasticky to zabralo...začali si ludia poisťovať autá

je to pekná kravina.Pokial ste niekto nepozerali správy,skumali ich odborníci a krim. experti a verdikt--je to blbosť!!!!. Bol to obyčajný marketingový ťah na nejakú poisťovňu a fantasticky to zabralo...začali si ludia poisťovať autá

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
dobrý je s tím dálkovým ovladačem...
nedávno jsem mohl sledovat, jak otevírá oktávii odborník (!!), když se zabouchnou klíče uvnitř: ..dělá se to tak, že se asi půl hodiny obíhá auto s dlouhatánskym drátem, který se strká všude možně mezi gumu dveří do interiéru, zatímco smutný majitel sedí vedle na obrubníku..
no fakt je, že kdyby to asi mohl trochu poškodit, tak to otevře rychleji..
jinak já osobně jsem připravený v případě nutnosti rozbíjet vzadu to malé okýnko...jednou sestra zabouchla v autě před obchodem vevnitř dítě
v sedačce a žádná legrace než to otevřeli to opravdu nebyla..

nedávno jsem mohl sledovat, jak otevírá oktávii odborník (!!), když se zabouchnou klíče uvnitř: ..dělá se to tak, že se asi půl hodiny obíhá auto s dlouhatánskym drátem, který se strká všude možně mezi gumu dveří do interiéru, zatímco smutný majitel sedí vedle na obrubníku..

no fakt je, že kdyby to asi mohl trochu poškodit, tak to otevře rychleji..
jinak já osobně jsem připravený v případě nutnosti rozbíjet vzadu to malé okýnko...jednou sestra zabouchla v autě před obchodem vevnitř dítě
v sedačce a žádná legrace než to otevřeli to opravdu nebyla..