prosím o radu corolla
prosím o radu corolla
Dobrý den prosím Vás o tuto radu dosluhu je mě škodovka(21rokú) a docela se mě zamlouvá corolla mám tento dotaz:Nechá se sehnat pěkná kolem 55000Kč. Chtěl bych 1,3 čtyř dvéřák. Jak je to s náhradníma dílama a jaká je spotřeba a čeho se mám vyvarovat. Omlouvám se za amatérské otázky, ale je to hrozné se rozhodnout.Beru všechny připomínky.A ještě jednou se omlouvám jsem tady první den.Teda jest-li mě vezmete mezi sebe? 

taky jsem absolvoval tenhle přestup, měl jsem 130L, pak rapida 120 a nakonec rapida 136, po nem jsem si koupil moji Corollku, stala me 55.000,- a zatim bez problemu, jedine co jsem menil byl chladic za cca 3000,- a jinak bezne spotrebni veci jako olej, olejovy a vzduchovy filtr, atd. Dily ti sezene Idaho tady z fora za ceny nizsi nez jsou bezne, napr na chladici sem usetril cca 600,-
a vlastne jeste jsem menil oba silentbloky zadniho stabilizatoru kus 70,- kc
mrkni se u me v profilu do galerie, uvidis co jsem za tech 55 tisic poridil, ma to i i elektricky stresni okno/sibr, vsechny okynka v elektrice (na ty pozor u takhle staryho auta, cetl jsem ze se zadni, kdyz se malo pouzivaj zaseknou, a taky ze se mi to stalo, doted nefunguje, ale to je spis nedostatkem casu se na to podivat)
a pro tohle auto jsem se rozhodl kvuli motoru, hledal jsem do 1350ccm, kvuli pov. ruc. a s co nej vykonem, a nasel sem tuhle corollu s 65kW
a spolehlivost a pate misto v testech TUV beru jako mily bonus 
a spotrebu jsem mel prvnich 4000km kolem 7 - 7,2 litru, po vymene vzduch filtru ji mam 6,1 litru, ale neber to uplne jako bernou minci, jezdim mimo mesto a ve meste temer vubec, takze kombinovana bude asi vyssi...
a vlastne jeste jsem menil oba silentbloky zadniho stabilizatoru kus 70,- kc

mrkni se u me v profilu do galerie, uvidis co jsem za tech 55 tisic poridil, ma to i i elektricky stresni okno/sibr, vsechny okynka v elektrice (na ty pozor u takhle staryho auta, cetl jsem ze se zadni, kdyz se malo pouzivaj zaseknou, a taky ze se mi to stalo, doted nefunguje, ale to je spis nedostatkem casu se na to podivat)
a pro tohle auto jsem se rozhodl kvuli motoru, hledal jsem do 1350ccm, kvuli pov. ruc. a s co nej vykonem, a nasel sem tuhle corollu s 65kW

a spotrebu jsem mel prvnich 4000km kolem 7 - 7,2 litru, po vymene vzduch filtru ji mam 6,1 litru, ale neber to uplne jako bernou minci, jezdim mimo mesto a ve meste temer vubec, takze kombinovana bude asi vyssi...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Znám to v dnešní době je těžké si vybrat auto.Taky když jsem zháněl auto do 70.000,kč tak nebylo tak jednoduchý.První jsem si chtěl koupit 4x4 bo jsem do ncih ale a nakonec jsem skončil u tady toho autka.A můžu ti říct že jsem spokojený kromě páru blbostí co jsem vyměnil třeba též chladíče a okna.Jak to psal Alliq já jsem ho měl za 1800,kč přes známeho který je mechanik a on má slevu.Okna tam byl problém v tom že mi vyletěla kumička co těsní oknon a to jsem měl za 2800,kč.A co se týče spotřeby tak jsem to spočítal tak si to bere asi okolo v průmeru 5 litru/100km a to jezdím ve měste.Já má též 1,3 55kw až tady jsem přišel na to že ji ve verzi 65 kw ale můžu říct že je to takové malé žihadelko
.Musím zaťukat na dřevo že od koupi bez problému.Jsem spokojen.A odkud jsi?Až vyměníš olej a filtry jak to poznáš i ve spotřebě.Uvidíš.

taky jsem chtel 4x4 nejlepe subaru impreza 1,6 ale kdyz sem zjistil kolik zere tak me presla chut... pak sem koukal na BMW 3 Compact 1,6 ale podobny problem, a navic drahy dily...
jeste dodam ze ten chladic je Nissens siroka verze, jinak sem koukal a nechaj se sehnat i nejake neznacky levneji...
a to okno staci rozebrat motorek a vycistit ho, problem je jak se nestahovalo, ze tam zatuhla vazelina a zadrhla ten motorek
jinak jezdim dost svizne a malokdy me uvidite dlouho ve zpetnem zrcatku, spis mi budete par vterin koukat na zadek
a zkouseli jsme autiii na letisti proti 1,6 16V Astre 74kW a Corollka je rychlejsi ale je to spis o tom ze sem nemusel moc radit a na trojku dam 130km/h, Astra ma kratsi prevody, jinak papirovy zrychleni maj stejne... maximalka bude asi lepsi dosazitelna u Astry, ale o tu mi ani nejak nejde...
jeste dodam ze ten chladic je Nissens siroka verze, jinak sem koukal a nechaj se sehnat i nejake neznacky levneji...
a to okno staci rozebrat motorek a vycistit ho, problem je jak se nestahovalo, ze tam zatuhla vazelina a zadrhla ten motorek
jinak jezdim dost svizne a malokdy me uvidite dlouho ve zpetnem zrcatku, spis mi budete par vterin koukat na zadek

Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to znám akorát tej mej je 14Jimmi píše:Mám u skoro šestnáct let staré Corolly ještě stále původní výfuk. Ještě nějaké dotazy......?

http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz