výbava
- FERNET1986
- Člen Týmu
výbava
ahoj Borci!!, tak už konečně mám svoji e110 před domem, i alarm bude, ale chtěl bych poradit, co to vlastně mám toyota corolla ee111L-agmdkw???? po pravdě nevím kam ji zařadit výbavově,, servo, posilovač, centrál, cyklovač(je to rychlost stěračů snad), abs, arbag , dle techničáku vyrobena v roce 1998, ale koupená byla nová až v roce 2000 přimo od toyotky, jo a ještě jedná se o 3 dv. hatchbac, tedy terra nebo luna? či něco mezi, přeci jen byla kupována "pozdě", dík moc za odborné názory i neodborné dík!
Začal jsem od 18 s toyotou corollou E9, ted sem si vysloužil/vypátral dědovi ukradenou toyotu corollu E 11, mazlík z roku 2000
Re: výbava
Podle me mas skoro nejnizsi vybavu, tedy Terra, ale ono je to jedno, u tak stareho auta je hlavni, ze jede.FERNET1986 píše:ahoj Borci!!, tak už konečně mám svoji e110 před domem, i alarm bude, ale chtěl bych poradit, co to vlastně mám toyota corolla ee111L-agmdkw???? po pravdě nevím kam ji zařadit výbavově,, servo, posilovač, centrál, cyklovač(je to rychlost stěračů snad), abs, arbag , dle techničáku vyrobena v roce 1998, ale koupená byla nová až v roce 2000 přimo od toyotky, jo a ještě jedná se o 3 dv. hatchbac, tedy terra nebo luna? či něco mezi, přeci jen byla kupována "pozdě", dík moc za odborné názory i neodborné dík!
- FERNET1986
- Člen Týmu
no mě nepřipadne stará, jako datově jo, ale byla garážovaná a má najeto necelých 55 tis a to je super, no myslel sem si to ale ten cyklovač mě zmátl protože jsem slyšel že snad terry ho neměli a blatníky už jsou v barvě a vůbec ta elektřina mi připadla na základní výbavu docela solidnípeta píše:Podle me mas skoro nejnizsi vybavu, tedy Terra, ale ono je to jedno, u tak stareho auta je hlavni, ze jede.FERNET1986 píše:ahoj Borci!!, tak už konečně mám svoji e110 před domem, i alarm bude, ale chtěl bych poradit, co to vlastně mám toyota corolla ee111L-agmdkw???? po pravdě nevím kam ji zařadit výbavově,, servo, posilovač, centrál, cyklovač(je to rychlost stěračů snad), abs, arbag , dle techničáku vyrobena v roce 1998, ale koupená byla nová až v roce 2000 přimo od toyotky, jo a ještě jedná se o 3 dv. hatchbac, tedy terra nebo luna? či něco mezi, přeci jen byla kupována "pozdě", dík moc za odborné názory i neodborné dík!

Začal jsem od 18 s toyotou corollou E9, ted sem si vysloužil/vypátral dědovi ukradenou toyotu corollu E 11, mazlík z roku 2000
- FERNET1986
- Člen Týmu
rádio měla taky mít ale děda ho odmítl, na otázku to je v ceně, zdarma odmítl, každej z vás si už udělal asi obrázekMarty píše:Měl jsem E11 Terra Plus a měla ještě okna v elektrice a manuální klimu a rádio s kazeťákem. RV 1999.
Asi to tedy bude Terra, vyšší pak byly Luna a nejvyšší Sol. Nevím jak dřív, ale dnes se dělají varianty Cool s klimou - teda konkrétně Terra Cool, Luna má snad klimu v základu.

- FERNET1986
- Člen Týmu
FERNET1986 píše:ahoj Borci!!, tak už konečně mám svoji e110 před domem, i alarm bude, ale chtěl bych poradit, co to vlastně mám toyota corolla ee111L-agmdkw???? po pravdě nevím kam ji zařadit výbavově,, servo, posilovač, centrál, cyklovač(je to rychlost stěračů snad), abs, arbag , dle techničáku vyrobena v roce 1998, ale koupená byla nová až v roce 2000 přimo od toyotky, jo a ještě jedná se o 3 dv. hatchbac, tedy terra nebo luna? či něco mezi, přeci jen byla kupována "pozdě", dík moc za odborné názory i neodborné dík!
sorry je to terra, ted sem si dával fotky a na jedné mám detail