výbava

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
FERNET1986
Člen Týmu

výbava

Příspěvek od FERNET1986 »

ahoj Borci!!, tak už konečně mám svoji e110 před domem, i alarm bude, ale chtěl bych poradit, co to vlastně mám toyota corolla ee111L-agmdkw???? po pravdě nevím kam ji zařadit výbavově,, servo, posilovač, centrál, cyklovač(je to rychlost stěračů snad), abs, arbag , dle techničáku vyrobena v roce 1998, ale koupená byla nová až v roce 2000 přimo od toyotky, jo a ještě jedná se o 3 dv. hatchbac, tedy terra nebo luna? či něco mezi, přeci jen byla kupována "pozdě", dík moc za odborné názory i neodborné dík!
Začal jsem od 18 s toyotou corollou E9, ted sem si vysloužil/vypátral dědovi ukradenou toyotu corollu E 11, mazlík z roku 2000
peta
Manager Týmu

Re: výbava

Příspěvek od peta »

FERNET1986 píše:ahoj Borci!!, tak už konečně mám svoji e110 před domem, i alarm bude, ale chtěl bych poradit, co to vlastně mám toyota corolla ee111L-agmdkw???? po pravdě nevím kam ji zařadit výbavově,, servo, posilovač, centrál, cyklovač(je to rychlost stěračů snad), abs, arbag , dle techničáku vyrobena v roce 1998, ale koupená byla nová až v roce 2000 přimo od toyotky, jo a ještě jedná se o 3 dv. hatchbac, tedy terra nebo luna? či něco mezi, přeci jen byla kupována "pozdě", dík moc za odborné názory i neodborné dík!
Podle me mas skoro nejnizsi vybavu, tedy Terra, ale ono je to jedno, u tak stareho auta je hlavni, ze jede.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Měl jsem E11 Terra Plus a měla ještě okna v elektrice a manuální klimu a rádio s kazeťákem. RV 1999.

Asi to tedy bude Terra, vyšší pak byly Luna a nejvyšší Sol. Nevím jak dřív, ale dnes se dělají varianty Cool s klimou - teda konkrétně Terra Cool, Luna má snad klimu v základu.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
FERNET1986
Člen Týmu

peta píše:
FERNET1986 píše:ahoj Borci!!, tak už konečně mám svoji e110 před domem, i alarm bude, ale chtěl bych poradit, co to vlastně mám toyota corolla ee111L-agmdkw???? po pravdě nevím kam ji zařadit výbavově,, servo, posilovač, centrál, cyklovač(je to rychlost stěračů snad), abs, arbag , dle techničáku vyrobena v roce 1998, ale koupená byla nová až v roce 2000 přimo od toyotky, jo a ještě jedná se o 3 dv. hatchbac, tedy terra nebo luna? či něco mezi, přeci jen byla kupována "pozdě", dík moc za odborné názory i neodborné dík!
Podle me mas skoro nejnizsi vybavu, tedy Terra, ale ono je to jedno, u tak stareho auta je hlavni, ze jede.
no mě nepřipadne stará, jako datově jo, ale byla garážovaná a má najeto necelých 55 tis a to je super, no myslel sem si to ale ten cyklovač mě zmátl protože jsem slyšel že snad terry ho neměli a blatníky už jsou v barvě a vůbec ta elektřina mi připadla na základní výbavu docela solidní :) o proti konkurenci, prostě promě je to fajn autíčko, do ted sem jezdil s e9 a je to fakt změna a pro študáka práv co ještě pár roklu študovat bude je to snad nejlepší :) vydrží
Začal jsem od 18 s toyotou corollou E9, ted sem si vysloužil/vypátral dědovi ukradenou toyotu corollu E 11, mazlík z roku 2000
FERNET1986
Člen Týmu

Marty píše:Měl jsem E11 Terra Plus a měla ještě okna v elektrice a manuální klimu a rádio s kazeťákem. RV 1999.

Asi to tedy bude Terra, vyšší pak byly Luna a nejvyšší Sol. Nevím jak dřív, ale dnes se dělají varianty Cool s klimou - teda konkrétně Terra Cool, Luna má snad klimu v základu.
rádio měla taky mít ale děda ho odmítl, na otázku to je v ceně, zdarma odmítl, každej z vás si už udělal asi obrázek :D , stejně to rádio nakonec koupil
FERNET1986
Člen Týmu

sorry je to terra, ted sem si dával fotky a na jedné mám detail :D njn, vše moc narychlo nestíhám, tak mi aspon poradte zda zvládnu vyměnit brzdovou kapalinu a jak to děláte vy :D a co sní pak (eko dvůr?)
Odpovědět

Zpět na „Corolla“