má měkdo zkušenost s rozebrání, případně opravou spínačky?? Mám se do toho vůbec pouštět??
LaBuS píše:tak jsem si v Toyotě nechal vyměnit spodní díl (kontaktová část) spínací skříňky, leč při výměně bylo zjištěno, že je prasklá pružina v mechanickém těle spínačky. V Toyotě mi nabízejí spínačku vyměnit (teda tu spodní mechanickou část, ale problém je v tom, že bych měl zvlášt klíč od spínačky a zvlášť ode dveří. Proč?? když je zámková vložka v pořádku?? že by to nešlo rozebrat?? nebo se v Toyotě nechce nic opravovat, ale jen vyměňují?? Spodek spínačky mi nabízejí za 3.000,-Kč a naprogramování klíčů = 2x 1.000,-KčNa funkci spínačky to má vliv v tom, že klíček vrací pouze pružina v kontaktové části a není zde blokování proti opětovnému pootočení na polohu "start"
má měkdo zkušenost s rozebrání, případně opravou spínačky?? Mám se do toho vůbec pouštět??
si budeš muset pořídit dálku i na startování a máš to ne?LaBuS píše:jj centrál a dálka jue tam dávno. Proto zámky dveří jsem snad v životě nepoužilpouze používám zámek kufru...
LaBuS píše:rypákuuž jsem to měl udělaný na tlačítko přes zpožďovací relé, ale chtěl jsem vše tak jak má být, ale asi se na to vyprdnu
já ale zdechávat motor nemusimcipis píše:Spíš si pořiď elektrické otvírání 3. dveří (nebo 5.).
Ne vždycky vozím dva klíče a pak to štve, zdechávat motor kvůli blbosti v kufru.
LaBuS píše:rypákuuž jsem to měl udělaný na tlačítko přes zpožďovací relé, ale chtěl jsem vše tak jak má být, ale asi se na to vyprdnu
LaBuS píše:já ale zdechávat motor nemusimcipis píše:Spíš si pořiď elektrické otvírání 3. dveří (nebo 5.).
Ne vždycky vozím dva klíče a pak to štve, zdechávat motor kvůli blbosti v kufru.
mám otevírání kufru i z auta
ale když k autu přicházim a chci do kufru něco uložit, tak používám klíč
jsem trošičku línej nejdřív otevřít dveře abych následně otevřel kufr
máš tlačítko jak v lamborghini a budeš si stěžovatLaBuS píše:rypákuuž jsem to měl udělaný na tlačítko přes zpožďovací relé, ale chtěl jsem vše tak jak má být, ale asi se na to vyprdnu
ona má starletka kufr?cipis píše:Tssss.
Třeba si to dám pod stromeček, servo na otvírání 3. dveří
LaBuS píše:já ale zdechávat motor nemusimcipis píše:Spíš si pořiď elektrické otvírání 3. dveří (nebo 5.).
mám otevírání kufru i z auta
ale když k autu přicházim a chci do kufru něco uložit, tak používám klíč
jsem trošičku línej nejdřív otevřít dveře abych následně otevřel kufr
lizzard píše:ona má starletka kufr?cipis píše:Tssss.
![]()
![]()
to je zase spamu odemě ale mám rejpání v popisu práce tak se není čemu divit no
jo to si myslim taky já taky nejsem na tuningcipis píše:To čučíš, co? Jak tele na nové vrata :-p
Jistěže to má kufr. A vleze se tam basa s nářadím, Boschka, prodlužka a nějaký ten matroš. Mno, a když se sklopí zadní sedadla, tak v tom uvezeš pár metráků cementu, posledně jsem v tom vezl 3 euro palety (prázdné ovšem). Před půl rokem jsem v tom vezl takovou tu žabu (myslím se to správně jmenuje pěch).
A abych taky rejpal, tak si myslím, že v tom uvezu víc než leckterý "natuněný" fáro
Edit: a co neuvezu toyotkou, tak mám multíka))
lizzard píše:ona má starletka kufr?cipis píše:Tssss.
![]()
![]()
to je zase spamu odemě ale mám rejpání v popisu práce tak se není čemu divit no