Video diagnostika + prodej
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to ze ma novy kabely to vim - kolik veci uz jsem mel novych a ne vzdy fungovali dobre
rozdelovac souhlasim - taky mozno zjistit
vstriky mi na aute taky cvakaji jak o zavod a auto bez problemu jede, pokud to nejsou ventily v tomto pripade
pred mesicem jak uz jsem psal celda delala neco podobnyho - ze zaznamu nepoznam ze je to stejny , vsichni mechanici mi tvrdily ze to bude lambda , tak jsem ji vymenil a nakonec jsem zjistil ze je to jeden kabel - ktery par mesicu predtim na jinym motoru behal uplne vporadku , a porad tvrdim ze je to nejjednodussi vyzkouset at ma clovek jistotu - novy kabely jistotu nezaruci
tim netvrdim ze nemusis mit pravdu a nemusi byt v haji vstriky - jedny tu mam - par letech staly a po nahozeni fungoval jen jeden cemuz jsem nechtel verit - vypadali skvele
i kdyz u REDova auta muze byt spatne veci - kolik uz mel problemu, kolikrat uz mu to nejelo a jelo
rozdelovac souhlasim - taky mozno zjistit
vstriky mi na aute taky cvakaji jak o zavod a auto bez problemu jede, pokud to nejsou ventily v tomto pripade
pred mesicem jak uz jsem psal celda delala neco podobnyho - ze zaznamu nepoznam ze je to stejny , vsichni mechanici mi tvrdily ze to bude lambda , tak jsem ji vymenil a nakonec jsem zjistil ze je to jeden kabel - ktery par mesicu predtim na jinym motoru behal uplne vporadku , a porad tvrdim ze je to nejjednodussi vyzkouset at ma clovek jistotu - novy kabely jistotu nezaruci
tim netvrdim ze nemusis mit pravdu a nemusi byt v haji vstriky - jedny tu mam - par letech staly a po nahozeni fungoval jen jeden cemuz jsem nechtel verit - vypadali skvele
i kdyz u REDova auta muze byt spatne veci - kolik uz mel problemu, kolikrat uz mu to nejelo a jelo
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Mno ty kabely jsou 8mm tlusty magnecory, promeroval jsem je a odpor maji postupne se zvysujici od 5 do 8Kohm. Ze by na tak tlustych kabelech s dvojitou izolacni vrstvou byla nekde trhlina a slusovaly?
Taky jsem vymenil viko rozdelovace, kde uz byly z pulky opaleny ty 4 "valecky", abych eliminoval zapalovani a svicky jsou takrka nove platina.
Je pravda ze vykon resim od doby co jsem auto koupil. Uz pri koupi jsem slysel takovy tichy cvakani, ktere postupem casu zesililo na to co je na videu. Auto je postupem casu slabsi a slabsi, to by fakt mohly byt postupne odchazejici vstriky i presto ze jsem dost cepoval Vpower, ktery by je mel cistit. Spis jsou asi v hajzlu mechanicky(sedla), jelikoz kdyz na na nem drzim prst, tak citim jakoby to cely vybrovalo, jakoby nekdo uvnitr vstriku bouchal kladivkem do kovu. Obcas se mi stane ze dam plny plyn, auto rve jak zavodak, ale motor jakoby byl odpojeny od prevodovky a otacky takra nelezou nahoru a vic jak 5000 ani nedam.
Ventilove vule jsou pry v norme, proc jsem se tehda nezeptal na vstriky...
Taky jsem vymenil viko rozdelovace, kde uz byly z pulky opaleny ty 4 "valecky", abych eliminoval zapalovani a svicky jsou takrka nove platina.
Je pravda ze vykon resim od doby co jsem auto koupil. Uz pri koupi jsem slysel takovy tichy cvakani, ktere postupem casu zesililo na to co je na videu. Auto je postupem casu slabsi a slabsi, to by fakt mohly byt postupne odchazejici vstriky i presto ze jsem dost cepoval Vpower, ktery by je mel cistit. Spis jsou asi v hajzlu mechanicky(sedla), jelikoz kdyz na na nem drzim prst, tak citim jakoby to cely vybrovalo, jakoby nekdo uvnitr vstriku bouchal kladivkem do kovu. Obcas se mi stane ze dam plny plyn, auto rve jak zavodak, ale motor jakoby byl odpojeny od prevodovky a otacky takra nelezou nahoru a vic jak 5000 ani nedam.
Ventilove vule jsou pry v norme, proc jsem se tehda nezeptal na vstriky...
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ztráta komprese by byla trvala záležitost. Tu chudou směs pokud je lambda v pořádku,diagnostika říká že ano,tak už bych se zaměřil pouze na vstřiky,ale ještě předtím na palivový filtr a čerpadlo a na to jaký je tlak benzínu na liště. 40-45psí. Pokud tam není řešil bych výměnu čerpadla a pak teprve vstřik. I když jsou hodně hlučně nemusí to být způsobeno jen tím že už mají vůli ale také tím že nemají dostatečný tlak od čerpadla oproti uzavíraci pružině a také pak mlátí.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Dobrá připomínka.libor12 píše:Ztráta komprese by byla trvala záležitost. Tu chudou směs pokud je lambda v pořádku,diagnostika říká že ano,tak už bych se zaměřil pouze na vstřiky,ale ještě předtím na palivový filtr a čerpadlo a na to jaký je tlak benzínu na liště. 40-45psí. Pokud tam není řešil bych výměnu čerpadla a pak teprve vstřik. I když jsou hodně hlučně nemusí to být způsobeno jen tím že už mají vůli ale také tím že nemají dostatečný tlak od čerpadla oproti uzavíraci pružině a také pak mlátí.
Camry SXV10L
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km
V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165
5S-FE
r.v. 7/1994
312.000Km
V období kolem roku 1994
Toyota Celica GT4 ST165
Tlaky na valcich jsou v poradku. Palivovy filtr menen pred rokem, byly v nem oranzovy sracky. S tlakem paliva je to moc dobry napad, reknu to klukovi co by mel pristi tyden koupit moji vcelku za 30k...
vcelka V4-2.0 93 (prodano)