Mam to na mouchomedvedovi a celkem me to nasira, protoze jinak je v nem ticho. Neni to tak strasne, ale prijde mi to zbytecne.
Na placatakovi (E9 compact) bych to asi ani neslysel

Priste asi zkusim Optifit.

Ale ale , panacek poridil poridil offroada do mesta?Komanche píše:Porschacku este sem to nestih... Zato sem si poridil 2nd karu

zeny nevedia co chcu (a nemaju klud kym to nedostanu :-)Komanche píše:OndraS: tim zacala rekonstrukce myho vozovyho parku... asi prodam corollu, pritulka chce nakyho ropaka...
 No ja na benzin nedam dopustit, sice jsem ted mel taky nutkani ropy, ale traktoroidni zvuk me presvedcil, ze to radsi prikrmim benzinem a bduu mit vetsi ticho
 No ja na benzin nedam dopustit, sice jsem ted mel taky nutkani ropy, ale traktoroidni zvuk me presvedcil, ze to radsi prikrmim benzinem a bduu mit vetsi ticho 
 Autoškolu udělala na 307 ropákovi a byla zvyklá se rozjíždět pouštěním spojky
 Autoškolu udělala na 307 ropákovi a byla zvyklá se rozjíždět pouštěním spojky  A teď má občas doslova záchvaty že nebude řídit, protože jí to stejně chcípne, křižovatky který jsou do kopce objíždíme třeba 20km, protože když se na takovou dostane, vypne motor, zatáhne ručku a přestoupí si dozadu s tím že když jsem jí tak blbě navigoval ať tou ošklivou křižovatkou jedu sám
 A teď má občas doslova záchvaty že nebude řídit, protože jí to stejně chcípne, křižovatky který jsou do kopce objíždíme třeba 20km, protože když se na takovou dostane, vypne motor, zatáhne ručku a přestoupí si dozadu s tím že když jsem jí tak blbě navigoval ať tou ošklivou křižovatkou jedu sám  Ropu nechci, jezdím tak služebně a jenom benzínový auto si užiju, ale příští auto bude automat, protože ani corolla nemůže tyhle rozjezdy dlouho vydržet
  Ropu nechci, jezdím tak služebně a jenom benzínový auto si užiju, ale příští auto bude automat, protože ani corolla nemůže tyhle rozjezdy dlouho vydržet