sterace na yariska

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
wood
Člen Týmu

sterace na yariska

Příspěvek od wood »

predem se omlouvam, ze zakladam nove tema, ale do jinych sem se mi to cpat nechtelo a prvne to chci nabidnout tady.

muj yarisek sel pred nejakou dobou z domu a ja ted pri uklidu nasel nove sterace, ktere jsem si na nej kdysi koupil.

vsechny by mely byt original toyota, kazdopadne jsem je moc na yarisech nevidel. vsechny tri jsou nepouzite.
predni mi v pohode sedely (model pred faceliftem unor 2003), delka kratsiho priblizne 350 mm a delsiho 650 mm. koupil jsem si tenkrat jednu sadu a byl jsem moc spokojenej, tak jsem si vzal jeste druhou do zasoby.
zadni sterac mi bohuzel na auto nesedel - byl koupenej na yarise, ale tipl bych, ze je spis na NG. na muj model mel moc velkou diru na "tisicihran".
fotky jsem hodil na: http://sterace.senkyr.eu/ - nemam tu poradnej fotak, ale pro predstavu to snad staci. kdyby chtel nekdo lepsi fotky, tak si napiste.
cena? vubec netusim - nabidnete.
a co se tyka predani - nejradeji bych osobne. nemam rad posilani takovych veci, jsou problemy s balenim a zivit postu taky nechci. bydlim v brne, vetsinou jednou tydne jedu do prahy...
wood
Člen Týmu

Příspěvek od wood »

nikdo nechce? to je mam vyhodit do popelnice?
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

za 300 bych to vzal poštovné i balné zaplatím.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Ahoj stěrače jsou ještě k mání ?
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Yaris“