Video diagnostika + prodej
Video diagnostika + prodej
Mrknete na video a pokuste se mi prosim rict co by mohly byt ty divne zvuky z motoru.
<a>http://www.youtube.com/watch?v=bmtqGkTm0_g</a>
Nechci uz auto opravovat a rovnou ho prodam akorat nevim kolik si mam hodit cenu v zavislosti co je to za zavadu. Auto je takra bez vykonu, treba na trojku dam plnej a nic se nedeje, jen rve motor. Dost me to stve kdyz byla OK jela jak blazen. Svicky jsou lehce jety chudou smesi.
Uvazuju dat cenu kolem 30K. Je to 93ka rev3 190.000km s tovarnim kridlem a tovarnima 15kama bez tuzingu, osahany volant i radicka, sedadla ok. Podle me byla tuknuta na predek, ale je bez rezi... To vite dovoz ze svycarska
Je repasovane servo pred 2 roky, minuly rok delane komplet rozvody i s kladkami + pretesneny motor, srovnane hlavy, novy chladic, kabely magnecor 8mm, platinove svicky, viko rozdelovace, KN filtr -> kuzel pod levym svetlem, repasovany vyfuk krome krcku + svody na zakazku. Kotouce jsou rovne bez hran, desticky menene minuly rok spolu s tesnenim prednich brzdovych valcu.
Musi se vymenit olej v prevodovce a servu. Brzdovka byla minuly rok. Olej motul 5w-40 meneny pred mesicem (teklo viko ventilu)
<a>http://www.youtube.com/watch?v=bmtqGkTm0_g</a>
Nechci uz auto opravovat a rovnou ho prodam akorat nevim kolik si mam hodit cenu v zavislosti co je to za zavadu. Auto je takra bez vykonu, treba na trojku dam plnej a nic se nedeje, jen rve motor. Dost me to stve kdyz byla OK jela jak blazen. Svicky jsou lehce jety chudou smesi.
Uvazuju dat cenu kolem 30K. Je to 93ka rev3 190.000km s tovarnim kridlem a tovarnima 15kama bez tuzingu, osahany volant i radicka, sedadla ok. Podle me byla tuknuta na predek, ale je bez rezi... To vite dovoz ze svycarska
Je repasovane servo pred 2 roky, minuly rok delane komplet rozvody i s kladkami + pretesneny motor, srovnane hlavy, novy chladic, kabely magnecor 8mm, platinove svicky, viko rozdelovace, KN filtr -> kuzel pod levym svetlem, repasovany vyfuk krome krcku + svody na zakazku. Kotouce jsou rovne bez hran, desticky menene minuly rok spolu s tesnenim prednich brzdovych valcu.
Musi se vymenit olej v prevodovce a servu. Brzdovka byla minuly rok. Olej motul 5w-40 meneny pred mesicem (teklo viko ventilu)
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
nejsem technik
ale podle toho jak se to "dusí" při non economy orange kontrolce tak si tipnu lambadu nebo kat... jo a nebo do třetice mi tam nesedí to dloooouhý vedení- ta roura co máš k filtru, třeba tam vzniká špatnej tlak toho nasávanýho vzduchu, právě když na to pořádně šlápneš, zkus to zkrátit do normálu....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Driv jsem mel filtr primo za klapkou, ale tak jak to je ted to jelo lip a hlavne porad, nevadi tomu teplo z motoru. Lambdu mi radil i Libor, mozna bych do ni pred prodejem jeste zainvestoval.
Diky moc za cas a nazor.
Diky moc za cas a nazor.
jej tam cvakají vstřiky jako o život, tohle mi dělalo také, žádný výkon, dušení, vstřiky potřebovali pročistit/vyměnit nebo by stačilo jen těsnění vstříků, vlivem špatných vstřiků na 80% odešla i lambda
ale pokud píšeš že směs je chudá pokud si si jistý tak bych závadu hledal -lambda a poté senzor polohy klapky
ale tu lambdu by ti měla vyhodit diagnostika
ale pokud píšeš že směs je chudá pokud si si jistý tak bych závadu hledal -lambda a poté senzor polohy klapky
ale tu lambdu by ti měla vyhodit diagnostika
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zkus diag.. me to delalo neco podobneho, ale s tim rozdilem ze jen kdyz to bylo studene a byla to lambda. Jinak me tohle ale prijde jako kdyby pri tom seslapnuti sla na 3 valce, nemas nekde propaleny kabel, nebo vypadly? Protoze to jsem uz taky zazil a delalo to presne toto
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
mam tam nove kabely magnecor 8mm a viko rozdelovace, predtim to delalo to proprdeni takrka kazdy rozjezd z mista. Po vymene uz ne. Je mi divny ze proslapnu plny plyn a prdi to a pak hned udelam to same a neprdi a to vzdy jen z volnobehu.
Zkusim projet diagnostiku. Jinak katalyzator ani tlumic tam neni je tam jen polykac plamenu a koncovy tlumic.
Zkusim projet diagnostiku. Jinak katalyzator ani tlumic tam neni je tam jen polykac plamenu a koncovy tlumic.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
nevadi
nevadi tomu teplo z motoru a ještě mnohem víc jako dneska sem luxoval celej bejvák, a když člověk odendá tu dlouhou násadku... tak to saje líp ty zvířátka roztoče a pod havěť-je to kratší
ps: fakt cislo 4 vypada to jako fakt že podobně jako by to jelo na 3 válce--- viz Ja_ma... jojo ja_ma měl pravdu i s vrzáním, to je dobrej střelec ten střílí samý 1.0.1.0.1.0.1.0*****trefuje se přesně do středů---
zkusil bych bejt tebou tedy prohodit kábly s jinou celdou (mou ne- naštěstí sem z daleký micronesie ... respektive co maj v toyotě... a ani nejsou dost možná tak drahý... to je asi jediná z věcí o jsem kupoval kdysi fungl new origo krom log-emblemů a pod. blbostiček
ps: fakt cislo 4 vypada to jako fakt že podobně jako by to jelo na 3 válce--- viz Ja_ma... jojo ja_ma měl pravdu i s vrzáním, to je dobrej střelec ten střílí samý 1.0.1.0.1.0.1.0*****trefuje se přesně do středů---
zkusil bych bejt tebou tedy prohodit kábly s jinou celdou (mou ne- naštěstí sem z daleký micronesie ... respektive co maj v toyotě... a ani nejsou dost možná tak drahý... to je asi jediná z věcí o jsem kupoval kdysi fungl new origo krom log-emblemů a pod. blbostiček
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Predstih je nastavenej na kolik ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Zkousel jsem stary orig kabely co hur startovaly i zdechly JC ale ty magnecory jdou nejvic za plynem a pri rozjezdu necukaji/neprdi Dela to na vsech stejne. Viko rozdelovace je nove. Kdyz by to jelo na 3 valce tak proc jsou vsechny svicky stejne opotrebene? Jsou stare cca 3000km.
1)Je normalni ze kdyz sundam viko rozdelovace tak muzu otacet v rozmezi 1mm (leva-prava, ne nahoru-dolu) s tim ruzovym valcem se dvema srouby co drzi kotvu???
Predstih nevim ale nechal jsem si ho serizovat/kontrolovat primo v toyote... jsem dost guma tak nevim jak ho mam zmerit
Jeste jednou dik za pomoc.
1)Je normalni ze kdyz sundam viko rozdelovace tak muzu otacet v rozmezi 1mm (leva-prava, ne nahoru-dolu) s tim ruzovym valcem se dvema srouby co drzi kotvu???
Predstih nevim ale nechal jsem si ho serizovat/kontrolovat primo v toyote... jsem dost guma tak nevim jak ho mam zmerit
Jeste jednou dik za pomoc.
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
me kdyz to delali kabely a jelo to na 3valce, tak taky jen kdyz jsem sel po plynu, na volnobeh pohoda 4 hrnky. Ja nerikam ze jsou to kabely.. Ty vstriky by to taky mohli byt, kdyby byl nejaky pricpany a slo tam malo benzinu, tak to bude spatne palit. Takze jsou vsechny svicky stejne opalene?
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
me se to zda podobny taky tomu kdyz jsme meli v haji kabel - pri prudsim seslapnuti plynu se motor zatrasl a vubec se nechtel rozjet - kdyz bylo vic otacek bylo to lepsi , resil bych to jako to prvni - zkusil s nekym vymenit
zase by byla skoda jit pod cenu , kdyby to byly kabely co stoji 2000,-
zase by byla skoda jit pod cenu , kdyby to byly kabely co stoji 2000,-
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"