Pazvuky u Yarisa

vše ohledně modelové řady Yaris
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Pazvuky u Yarisa

Příspěvek od Canabik »

Mala technicka otazocka:)mam najazdenych asi 950km.ked idem plynulou jazdou(to je jedno na 3,4,5) tak pocujem akesi jemnucke hrkanie.ale neviem isdentifikovat ci to je plast alebo z motora(to skvor...)fakt velmi jemne.predtym som to nepostrehol.takze?viete o tom niekdo nieco?diiik.peace...
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

a zabudol som:Yaris 1.0 dream 2005.peace!
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

uz minule niekto o tom pisal,vraj su to krytky reproduktorov a staci ich prilepit... :P
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

hehe...mno skusim...a este nieco mi zacalo vrzgotat...pri nerovnostiach vzadu....neviem fakt co by to mohlo byt....take divne vrzganie(z podvozku to ale nejde(aspon myslim)...peace
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

nemam sajna.... tu si ini experti na yarisy... ja len amater :oops:
ale moze to byt aj doska,alebo rezerva,popripade hever atd...
ligeo
Člen Týmu

RE

Příspěvek od ligeo »

Heleďte, mě nakonec bylo v autorizovaném servisu sděleno, že je to "jen" Yaris, čili si na vrzání, skřípání a podobne pazvuky nestěžujte.
TOm
Věčnej rejpal

Re: RE

Příspěvek od TOm »

ligeo píše:Heleďte, mě nakonec bylo v autorizovaném servisu sděleno, že je to "jen" Yaris, čili si na vrzání, skřípání a podobne pazvuky nestěžujte.
A prosimte ktery servis jsi navstivil...at ostatni viiii kam nemaj jezdit! Tady v Brne C+K jsou ochotni na 100% a opravi vsechno 8)
ligeo
Člen Týmu

Příspěvek od ligeo »

Napíšu, i když jsem původně nechtěl. Jedná se o Auto Moto Styl, Toyota u Makra..Nemám s nima dobré zkušenosti a to zejména s kvalitou práce.
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Canabik píše:hehe...mno skusim...a este nieco mi zacalo vrzgotat...pri nerovnostiach vzadu....neviem fakt co by to mohlo byt....take divne vrzganie(z podvozku to ale nejde(aspon myslim)...peace
Mne to robila zadna, posuvna lavica. Vyskusaj ju rozobrat (tie plastove bocne dekle a tapacir zo spodu) a podotahuj skrutky.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Este ma napadlo, buchotal aj zadny tapacir. Nalepil som okenne tesnenie na ten plast, na ktorom sedi a na tycky, na ktorych drzi som natiahol buzirku (bola tam vola a trochu nadskakoval).
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

skusili by mi v servise povedat,ze je to len yaris! :twisted:
leteli by vsetci z okna! :evil:
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Ičo píše:skusili by mi v servise povedat,ze je to len yaris! :twisted:
leteli by vsetci z okna! :evil:
:twisted: dobra myslenka :D
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

ligeo píše:Napíšu, i když jsem původně nechtěl. Jedná se o Auto Moto Styl, Toyota u Makra..Nemám s nima dobré zkušenosti a to zejména s kvalitou práce.
Nastastie s Toyotou som nemal taku skusenost. Ked som mal 3 roky Corsu, tak sa tak chovali na Poliankach v BA. Pristupom, hlupostou.... mi Opel uplne zhnusili.
romanca
Člen Týmu

tak opel v blave tiez poznam

Příspěvek od romanca »

ja som mal vectru a tiez som si tam zazil svoje. aj na poliankach aj v autotrende. odvtedy som zaprisahany priaznivec vylucne japonskych aut. ale musim povedat, ze ppc na mna zatial robi podobny dojem ako ten opel. predtym som mal nissanalemru a teda tam bol ten pristup k zakaznikovi podstatne lepsi.
Tomas
Manager Týmu

Re: tak opel v blave tiez poznam

Příspěvek od Tomas »

romanca píše:ja som mal vectru a tiez som si tam zazil svoje. aj na poliankach aj v autotrende. odvtedy som zaprisahany priaznivec vylucne japonskych aut. ale musim povedat, ze ppc na mna zatial robi podobny dojem ako ten opel. predtym som mal nissanalemru a teda tam bol ten pristup k zakaznikovi podstatne lepsi.
Na PPC mam rovnaky nazor, kupoval som tam auto. Teraz chodim do Autograndu, mam tam kamarata. Zatial nemam ziadnu zlu skusenost. Kopec chalanov velmi chvali AWF (dufam, ze som to dobre napisal), ze su max. ochotni a maju dobre ceny a sluzby.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“