s tím vzhledem každýmu se líbí něco jinýho tak to nemá cenu rozebírat nechci někoho urazit je to jen můj názor

Neni zac, posledni dobou zacinam byt na tuning alergicky ale v tvym pripade se mi Celica vazne moc libi. Asi taky zacnu krastyarisek píše:Děkuji za kladné zhodnocení, osobně si to taky myslím, každopádně o ceně se dá vždy jednat..greddy píše:takze vlastne rikas ze serie je pekna kdyz je to pekny mimo narazniku a prahuPetr píše:no až na ty zrcatka přední nárazník a prahy tak je to pěkné
tu cenu bych tak o 50až 70 tis. snížil notmální TS seženež z dovozu za 250tis.
a četl jsem že že Ts do roku 2001 měly problémy z převodovkou
to jsem zvědav za jak dlouho to prodáž upravených celic 7g. v republice moc není
tak třeba budeš mít štěstí
good luck![]()
bodykit sluší, motor je prakticky novej, cena odpovídá stavu, motoru i performance úpravám které tam jsou..
ne tak to stim motorem neni , ale musí se človek k nemu chovat ohleduplně, nevytačet studený atd jako u každeho motoru jen tehle je těma vysokejma otackama nachylnějši...Petr píše:no zkušenosti s tím nemám ale chcete mi tvrdit že ty motory vydržej 100tis a pak jdou do kytek??
s tím vzhledem každýmu se líbí něco jinýho tak to nemá cenu rozebírat nechci někoho urazit je to jen můj názor
Taky už mě tuning moc nebere, je malo aut co se mi líbí....greddy píše:Neni zac, posledni dobou zacinam byt na tuning alergicky ale v tvym pripade se mi Celica vazne moc libi. Asi taky zacnu krastyarisek píše:Děkuji za kladné zhodnocení, osobně si to taky myslím, každopádně o ceně se dá vždy jednat..greddy píše: takze vlastne rikas ze serie je pekna kdyz je to pekny mimo narazniku a prahu![]()
bodykit sluší, motor je prakticky novej, cena odpovídá stavu, motoru i performance úpravám které tam jsou..![]()
Co se tyce motoru, toyota ma supr motory ale sam mohu mluvit z vlastni zkusenosti ze hledat proc ta mrcha zere dvacet litru je peklo, ma nalitano podle tacha 180tis..podle me spis 270 a je videt ze ty soucastky (hlavne elektronika) odchazi..ale zase ja mam rok 1990