E9 - zatýká skrz sloupek
- enikybeniky
- Řidič
E9 - zatýká skrz sloupek
Opět zdravím a hlásím se s probléme, že mi v dešti pokapává skrz A-sloupek... Kudy to tam může týct? Všiml jsem si, že venku nad dveřma mezi střechou je takovej žlábeček, kterej jakoby ústí z venku do A-sloupku... může to být tudy, než to rozdělám? Na obou stranách to vypadá stejně, ale teče mi tam jenom od řidiče... Kujů.
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... 
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP

Ahoj,
nevím čemu říkáš A sloupek, ale mě kapalo dovnitř auta po dešti z horní části sloupku u řidiče při zatočení vpravo.Asi se tam dostávala voda jak je lista mezi sklem a karosérií protože jsem tam měl prorezavělou karoserii. Mezeru mezi sklem a karoserií jsem zalepil lepidlem na sklo, ale zatím to nemám odzkoušené.
nevím čemu říkáš A sloupek, ale mě kapalo dovnitř auta po dešti z horní části sloupku u řidiče při zatočení vpravo.Asi se tam dostávala voda jak je lista mezi sklem a karosérií protože jsem tam měl prorezavělou karoserii. Mezeru mezi sklem a karoserií jsem zalepil lepidlem na sklo, ale zatím to nemám odzkoušené.
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tipnul bych to taky na okno, resp. jeho tesneni. Po tech letech uz ma narok trosku zlobit, pripadne to nekdy dodrbou fuseri pri neodborne vymene skla. K tomu jeste moznost koroze, ktera je vetsinou zlomyslne schovana a dokud se neudela na tesneni boule a na laku kolem okna puchyre, tak o tom nemate tuseni.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- enikybeniky
- Řidič
Že by to protýkalo skrz těsnění okna a dostalo se to až skrz sloupek? Boční okýnko to asi nebude, vypadá to teda na čelní.... Hm... Už jsem si všiml, že jednou v myčce mi kapalo nahoře u stropu u zrdcátka, no... Tak to by chtělo nějak využít pojištění čelního skla... Zkusim sem hodit fotku toho místa, kudy to prokapává a vy mi zkusíte říct, kudy to může zatýkat. Díky.
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... 

Jak říká Beaver, u mě to začalo nejprve pod krycí lištou mezi oknem a karosérií, to jsem ošetřil a zavařil, ale lištu jsem tam už nedal.Nějaký čas to vydrželo ale nedávno jsem zas objevil další půchýře tak jsem je očistil, natřel a mezeru mezi oknem a karosérií vyplnil lepidlem. Uvidím co to časem udělá. Když oblepíš páskou kraj střechy a kraj okna a následně to vyplníš a pěkně srovnáš a uhladíš tak to nevypadá tak zle.