navigace v Yarisu

vše ohledně modelové řady Yaris
Melkes
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

navigace v Yarisu

Příspěvek od Melkes »

Rád bych znal názor na umístění navigace v Yarisu. U aut, které mají umístěnou přístrojovou desku nad volantem je celkem jasné ale u Yarisu,kde je přístrojová deska uprostřed, tak to vidím problematické, protože v zorném poli řidiče nesmí níc být. Navic se mě zdá, že přední sklo kde by měl být držák GPS umístěn je dost daleko od řidiče a displej by mohl být špatně čitelný. Jaké jsou názory a zkušenosti Vás, kdo již je máte namontovanou. Hodilo by se třeba foto. dík
piglet
Navigátor

Příspěvek od piglet »

normalka, tu gumenu prisosku do pravej polovice okna zacapnut a pekne sa da nasmerovat ze je akoby nad 'kaplickou', akurat mi zakryvala cas.
citatelne je to bezproblemov, naviac recni tak no problemo
denso
Navigátor

Příspěvek od denso »

Osobně umisťuji svůj TomTom do levého dolního rohu. Nijak to nepřekáží a display je dobře čitelný.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Osobne pouzivam drziak navigacie na tom malom bocnom okienku na dverach vodica a je to to najlepsie co sa tyka komfortu ovladania,citania,demontaze len navigacie.Aj napajaci kabel je elegantne schovany ponad volant cez vnutro skrinky a zo skrinky zase vyjde do GPS...Stojan mi tam ostava cely rok bez zmeny,vobec nezavadzia,nevadi otvorene okno ani pri zatvarani dveri ti to nevipadne lebo je mala paka na krutiaci moment...
Dalsia vyborna varianta je ako pise Denso,vlavo dole do roha celneho skla. Uprostred celneho skla je to absolutne neprakticke.
zajtra dam foto...aj ked sa mi to od vcera nedari tu pridat fotky....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Jirka01
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka01 »

Já používám tomtom v PDA n35 a ten držák co mi k tomu dali jsem zohýbal do tvaru eS a přísavku jsem dal na palubku za volamt.Díky tomu mám display v místě kde je u ostatních aut kaplička s přístroji.
Toyota Yaris 1.0 VVT-i
Yaris club No.78
Melkes
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Navigace v Yarisu

Příspěvek od Melkes »

To Mio.
viděl jsem v dizkuzním příspěvku "Střešní nosič" na fotce, že máš držák GPS na bočním okně. Vypadá to dobře ale nejsem si jist co udělá kabel po delší době po častém oevírání dveří. Můžeš poslat foto jak máš kabel vedený, asi to taky tak provedu, zatím to mám v levém spodním rohu.
dík
mio
Věčnej rejpal

Re: Navigace v Yarisu

Příspěvek od mio »

Melkes píše:To Mio.
... Můžeš poslat foto jak máš kabel vedený, asi to taky tak provedu, zatím to mám v levém spodním rohu.
dík
TAk tu je ako to pouzivam.Staci ten kabel schovat do prednej skrinky tak aby vychazdal cez tei medzery ako je vidiet na fotke tesne pri volante.Nic nevrzga,nepraska,a vytvoris si potrebnuj rezervu pri dverach ked ich otvoris tak sa nic nestane.a pri jazde ten kabel vobec nezavadzia...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Melkes
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

navigace v Yarisu

Příspěvek od Melkes »

to Mio.
dík za foto,držák na bočním skle vypadá, že je blíž než když je na předním skle, chtěl jsem poslat pár foto jak to mám já ale nedaří se mě to odeslat.
Přes "Ukažto.com ani přes"procházet" to nejde, můžeš uvést jak to děláš Ty? dík
muco
Věčnej rejpal

Re: navigace v Yarisu

Příspěvek od muco »

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... ght=#85445

Na spodku tej strany opisujem,ako by si mohol dať fotky na fora :wink:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Melkes
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

navigace v Yarisu

Příspěvek od Melkes »

ještě bych potřeboval poradit. Nahral jsem fotky na www.obrázok.eu, moja galeria a jak to dostanu do příspěvku dík
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ved Ti to opisujem...Ale skopčím ti to sem-

služba -ukažto- je davno v p... ak chces niečo sem hodiť(fotky,)kludne cez toto:
http://www.obrazok.eu/

alebo toto :
http://www.directupload.net/

nahraj si to na tieto servery a potom si vyber jednu z koloniek na zobrazenie na forach(proste tie "odkazy" skopči a "prilep" do príspevku.)
Jeden server ti hodí len stranku,na ktoru ak klikneš sa ti zobrazia fotky a druhý rovno hodí fotku na forum. Vyber si ,čo cheš
(zadara-a fotky ako víno!!! Wink Wink Wink )

jednoducho takto:

Pri písaní príspevku daj na lištu rozpísanu tvoju správu.Otvor ešte raz internet (firefox-ak používaš to..)Choď na tu stranku www.obrazok.eu
Po nahratí fotky na server ti ukáže,že je tam tá tvoja fotka už v poriadku nahratá. Pri tej fotke je niekolko rámčekov s rôznymi adresami a nadpismi(je ich asi 10) ..Pri každom rámčeku je "názov.adresy " myslím tretí alebo druhý nadpis" ,ktoré oznčujú,čo je vhodné ...pre forum . Ten rámček "vyčierniš" myšou-dokonca stačí na to kliknuť a on sa vyčierni sám..... Potom stlačíš "Ctrl+c" naraz(môžeš aj pravým tlač.na myši kliknut na "kopirovat".Daj potom tento obrazkový server pre istotu tiež na lištu (to aby si ho zbytočne nehladal,ked sa ti to nepodarí skopčiť do príspevku) .Otvor z lišty tvoju rozpísanú správu,klikni do tej spravy lavym tlač.na mišy a stlač Ctrl+v (ak to robíš len myšou,stlač prave tlačidlo "prilepiť")...A máš to tam.... Pre istotu skontroluj "Náhledem" -či je to v tvojej správe naozaj ten obrázoka potom už len "odeslat" na forum...-
Myslíš už čo ja chápem ???????? :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) muco dne pon 08.09.2008, 21:02, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Melkes
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

navigace v Yarisu

Příspěvek od Melkes »

dík jdu na to
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Melkes píše:ještě bych potřeboval poradit. Nahral jsem fotky na www.obrázok.eu, moja galeria a jak to dostanu do příspěvku dík
na www.obrazok.eu pridavas fotky tam pomocou prehladavat a potom zvolis NAHRAJ a oznacis si link MINIATURA PRE FORA 1 a ten oznaceny link skopiruj CTRL+C a vloz tu do prispevku CTRL+V.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ano-sorry to je -ako prvý krok :lol: :lol: :lol: :lol:
Toyota Auris 1.8 hybtid
Melkes
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

navigace v Yarisu

Příspěvek od Melkes »

Přesně tak jsem to udělalObrázekURL=http://www.obrazok.eu/viewer.php?file=0 ... dvymjn.jpg]Obrázek[/URL]Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Yaris“