Co takhle se podívat třeba po Supře pokud chcete extra výkon,...tam už by se dalo i lehce zvyšovat výkonu ne?....ale To jistě Idaho může výprávět,..

Osobne bych už volil spíše řadu GT než T ( u turba )RasťoSK píše:Nové zvody - aby tam šlo ako turbo namontovať
Nový kit sania - prispôsobený na turbo
Turbo - Garrett - niečo lepšie - guličkový T25
Intercooler - niečo primerané - je ich v ponuke kopa
Nová riadiačka - "map unit" - Nejaké Apex-i, alebo niečo podobné
BOV - aby turbo diera nebola
No a ak treba viac benzínu tak nové injektory, regulátor tlaku paliva + konštrukčný matroš
No a veeeľa veľa trubiek - on prepojenia intercoolera až po olejové chladenie turba.
On Idaho isto ešte veľa vecí doplní. Pravda je, že to až tak easy a lacná záležitosť nie je, aj keď na SK je pár schopných ľudí, ktorí by vedeli vyrobiť niektoré záležitosti (zvody, prepojenie IC, turba, sanie) za relatívne málo bubákov - http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopic.php?f=6&t=3116

No ty mi zase nepovídej že za 50-60tis uděláš z non turbo / turbo verzi se vším všudy aby byla životnost motoru a naladění ideální,...tak to potom klobouk dolů a hlavně když to auto budou zakopávat a hrát pohřební hudbu,..RasťoSK píše:Kua chlapi - vy ste iní humoristi - mi nevravte, že u vás v CZ sa dá postaviť rodinný dom, alebo ho zrekonštruovať za nejakých 50-60 tisíc... Ako...nechcem vám nič hovoriť, ale dom vlastním a trochu viem čo stojí materiál - našťastie nemám obe ruky ľavé a nepotrebujem partu oravákov na to, aby mi namiešali maltu...

(Na takové upravy musíš být mega nadšenec a nepočítat üčty!!
  (Na takové upravy musíš být mega nadšenec a nepočítat üčty!! 
 RasťoSK píše:ArnieGT - ja som mal na mysli turbo pre 4A-GE big port s T-VIS - všetky úpravy motora ako takého spočívajú v hrubšom tesnení pod hlavu, ktoré zníži kompresný pomer...
1ZZ-FE môžeš "oturbiť" bez výmeny čriev so zachovaním spoľahlivosti so zdvihnutím výkonu o 25% - aspoň tak píšu chlapi na UK a US fórach...
 A proč jsem si ho ještě nekoupil,...
 A proč jsem si ho ještě nekoupil,...  ,....no tak možné je všechno s ohledem na kurz dolaru i když nám zase trochu jde nahoru.
 ,....no tak možné je všechno s ohledem na kurz dolaru i když nám zase trochu jde nahoru. Ale přeci jenom mi příjde lepší varianataa hledat sylnější verzi daného modelu , pokud existuje
 Ale přeci jenom mi příjde lepší varianataa hledat sylnější verzi daného modelu , pokud existuje  
 ale nie... kludne tam choj, ale najskor absolvuj brzdu, potom ten sittuning a potom opat brzdu a daj nam vediet, ci si stastny.. ja ti dopredu poviem, ze ta ojebu.. sorry za vyraz, ale uz sa to tu neda citat
 ale nie... kludne tam choj, ale najskor absolvuj brzdu, potom ten sittuning a potom opat brzdu a daj nam vediet, ci si stastny.. ja ti dopredu poviem, ze ta ojebu.. sorry za vyraz, ale uz sa to tu neda citat  

psát umíš... Ale umíš také číst??? Zkus si přečíst celé téma hned od první strany... Jinak já Ti za 10000 vykouzlím z motoru 125kw a o 60 větší kroutak. Co ty na to to je seriózní nabídka ne?Amadeus píše:Hele chlapi,dneska jsem mi ozval típek s ABC Tuningu at se stavím do Kopřivnice a že mi tam Edi na počkání čipnou.Jaké máte s nima zkušenosti pokud máte.Někdo mi psal ruce pryč od ABCTuning,ale jestli fakt za 13 000 kč dostanu 122 kW a krouták o 50 Nm větší tak to jde ne.Tak jak?????Prosím o jakoukoli radu.Díky všem