Nekvalitní benzín T23

vše ohledně modelové řady Celica
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

LIbor do mne hučí tak vám to sme napíšu - pokud nekdo chce kvalitní budíky , tak se mi klidne ozvete mohu udelat nabídku od "obyčejných" prosport až po Sard nebo greddy ale na rovinu za 2-3 tis za budík to opravdu nebude..
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Co jsem slyšel,ale to bylo u jiné značky auty,tak někteří tu pružinu na tom ventilu ještě podkládají,aby se v motoru udržel vyšší mazací tlak oleje.Ale radši ho vyměním když budu měnit olej.
Obrázek
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Budíky se daj sehnat i s normálním vzhledem, né jen ty tuzinkové vopičárny.... Normálně vypadají třeba budíky zn. EQUUS.
Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Amadeus píše:Co jsem slyšel,ale to bylo u jiné značky auty,tak někteří tu pružinu na tom ventilu ještě podkládají,aby se v motoru udržel vyšší mazací tlak oleje.Ale radši ho vyměním když budu měnit olej.
pokud nemáš na motoru nějaké další upravy,které by vyšší tlak vyžadovaly je to zbytečnost.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Idaho píše:LIbor do mne hučí tak vám to sme napíšu - pokud nekdo chce kvalitní budíky , tak se mi klidne ozvete mohu udelat nabídku od "obyčejných" prosport až po Sard nebo greddy ale na rovinu za 2-3 tis za budík to opravdu nebude..
ano hučím. Jsem oproti tobě pořád optimista a věřím,že tady neházím "perly sviním" :idea: ano není to neonové blikátko ani si na tom nepustím dvd,nedám level ve hře nebo mě neuslyší km daleko,ani na to nesbalím buchtu :D ale dle došlých SZ jichž došlo asi 20,soudím že to tu není jen kohorta lepičů spoilerů,tuzerů a laděných koncovek,ale i lidí které to zajímá. S osazením budiku tlaku toy skončila u 4g,bohužel. Kvalitní budíky nejsou levné cca 10-12000kč,ale pokud vezmu v uvahu cenu auta nebo GO viz enginedriver je to neporovnatelné. nemuselo vůbec k tak závažnému poškození vůbec dojit. Obsah SZ se dá shrnout do 3 otázek. Jaký typ,kde hledat ventil a hodnoty které májí ukazovat. 1: typ a značku vam určitě doporučí Idaho. 2:není u všech motoru stejné,někdy je součástí čerpadla někde je samostatně. hodnoty jsou odvislé od typu motoru a oleje. je důležité aby tahodnota byla stále stejná.jakákoli odchylka něco signalizuje. snad to padne na úrodnou půdu a i kdyby jeden člověk kvalitní budíky (tím jsou myšleny budíky ktere jsou schopny opakovaného měření o stejných hodnotách,aby jednou neukazal 5 jablek a podruhé jen 3) nepsal jsem to zbytečně.
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

libor12 píše: ano hučím. Jsem oproti tobě pořád optimista a věřím,že tady neházím "perly sviním" :idea:
Há há há há há há há :D :lol: :P :twisted:
Obrázek
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Enginedriver píše:Budíky se daj sehnat i s normálním vzhledem, né jen ty tuzinkové vopičárny.... Normálně vypadají třeba budíky zn. EQUUS.
anovypadají "normálne" ale tím to končí o kvalite se mluvit nedá...
POkdu bdue zájem a domluvíte se, není problém udelat vetsí obejndávku u mého dodavatele a cenus tahnout níž než když si to budete obejndávat každej sám..

Ja mám treba velice dobré zkušenosti s VDO, DEFI, a paradoxne i Prosport..
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Jen tak pro zajímavost... elektronika motoru vozu ferrari přepíná motor do nouzoveho režimu při rozdílu hodnot tlaku a teploty oleje 5%!! od normalu. Při 10% deaktivuje zapalování...
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Jojo, taky bych radši měl Ferrari 430 Scuderii... :D
Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

libore nahod obrázky a pokud možno i kody přepostecího ventiu a umístení pro 5G, 6G a 7g at máme z ceho "vařit" ja nevím kde ho hledat, celdy nejsou moje parketa..
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

nefunguje mi nejak epc :( ventil je u 3s,4a,7a hned na výstupu z čerpadla.
Odpovědět

Zpět na „Celica“