Paseo a nahradni dily
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Paseo a nahradni dily
zdravim planuju koupit paseo ale chci se zeptat jak je to s nahradnimi dily kdyz se paseo v cr neprodavalo a jak je to s cenama oproti treba dilum na cesky auta...
a jak ste s paseem spokojeny?
a jak ste s paseem spokojeny?
- Elvis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal Tercel US verziu, je to v podstate to co paseo len sedan. Tieto auto maju velmi vela dielov (napr casti podvozku) spolocne s corollou. V toyote som nemal nikdy problem kupit cokolvek (nezabudaj ze moje bolo cisto us model!) a relativne rychlo (2-3 dni). Inak spokojnost s autom maximalna.
Myslim ze aj druhovyroba a la autokelly by mala byt dostupna
Myslim ze aj druhovyroba a la autokelly by mala byt dostupna

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
paseo mam a neni s nim zadny problem je jak je u techto motoru znamo kdyz ho beres u huby tak si trochu vic mazne ale zadna brutalita a necha se to celkem pekne stahnout kdyz davas synt.oil fuchs titan. jinak s dilama neni problem auto stoji na podvozky koroly takze u toyoty i jinych prodejcu sezenes celkem vse i za rozumne ceny ale jak co ted sem menil zadni tlumice monroe reflex 2500 oba a dorazy byly o stovku levnejsi no ale zas je na dobu klid jestli jezdis sam se zenskou a nevozis vecne bandu kamosu tak takovyhle auto doporucuju