Toyota YarisNG 1.3 Summer Terra Cool

vše ohledně modelové řady Yaris
bartt
Člen Týmu

Toyota YarisNG 1.3 Summer Terra Cool

Příspěvek od bartt »

Za cca. 14 dni budem majitelom mojho prveho auta - Toyoty YarisNG 1.3 vo vybave Terra Cool... Strasne som zvedavy na toto auticko. Najskor sa mi vobec nepacilo...ale ked sme boli u dilera, obhliadol som ho, a po nejakom case som si uvedomil ze je krasne!!!Len dufam ze bude v poriadku a bude ma posluchat.
Vybral som si cierny farbu, snad neolutujem:-)
Yarisak
Člen Týmu

Příspěvek od Yarisak »

Gratulujem k dobrej volbe :)

Kupa niecoho noveho je vzdy hop, alebo trop, ale u Toyoty je podla mna riziko zleho kusu dost male. Ja som najprv uvazoval o tmavo sivej (podla mna najkrajsia farba zo vsetkych :) ). Ked ju nemali, rozmyslal som nad ciernou (je velmi elegantna) ale bal som sa, ze na nej bude vsetko vidiet a ze v nej bude v lete dost teplo (aj ked teplo je v kazdom aute ken nan cely den prazi slnko). Nakoniec som skoncil u sivej sumracnej a som velmi spokojny.
Ale som si isty, nez uz bude akekolvek, tak si ho zamilujes. :wink:

Kde si ho kupujes?
Toyota Yaris 1.0, Base Cool, VSC + TRC
bartt
Člen Týmu

Příspěvek od bartt »

No kupujem ho v Toyote v Trencine, zatail som s pristupom velmi spokojny!!!naozaj.
V rodine mame aj cierna auto, aj svetle...a ked pece, tak pece a je teplo v oboch:-)) Ale ved bude klima... Mali tam jedneho Yariska cierneho, strasne sa mi pacia cierna auta, a Yaris bol fakt podla mojho vkusu:-))
No je pravde, ze je na ciernej vsetko vidiet, ale aspon ho budem castejsie umyvat a cistit, co ma hrozne bavi:-)))
Yarisak
Člen Týmu

Příspěvek od Yarisak »

Cierna je velmi pekna farba a ked sa budes o nu dobre starat tak sa ti odvdaci :wink:
A ked tak velmi rad umyvas auta, mozem Ti sem tam pozicat aj toho mojho krasavca, aby si ho poumyval :D :D :D

Vo svojej novej Toyotke asi nebudes mat filter klimatizacie, tak si pozri tuto temu a napis do Toyoty a oni to ho zadarmo polsu. Poslali uz aj mne :wink:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... ght=filter
bartt
Člen Týmu

Příspěvek od bartt »

No zacina to dobre:-( Dnes budem akurat hovorit s Toyotou v TN, tak sa ich aj na to opytam hned!!!Ja mam alergiu snad na vsetko a fakt potrebujem aspon nejaky filter....Dakujem za info..je este nieco, na co si mam dat vacsi pozor???
Yarisak
Člen Týmu

Příspěvek od Yarisak »

Nenapada ma nic dalsie, na co treba davat pri kupe pozor. Mozno tu nieco spomenute bolo, ale nemam precitane cele forum :roll:
Mozno este najdes nejake dodatocne informacie tu:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=8385
Pred nedavnom som totiz riesil podobne otazky, Yarisku mam asi nieco vyse mesiaca.
bartt
Člen Týmu

Příspěvek od bartt »

Dakujem za link... No co sa tyka umyvania aut, v tom mam celkom dobru prax uz od mala:-))) Neviem, preco ma to bavi..tak ak chces, dojdi s Yariskom a umyjem ho: :lol:
Vidim, ze Toyota mala vselijake akcie, co sa tyka cien a vybav... My budeme mat Summer Terra Cool, a dali nam zadara bocne listy dveri, povinnu vybavu a velurove koberce a gumy...Tak som sa potesil celko, lebo som ratal s tym, ze to budem musiet dokupit :shock: A som rad, ze su 15'' zliatiny :-)
No neviem sa dockat!!!!
Yarisak
Člen Týmu

Příspěvek od Yarisak »

Hej, Toyota sa snazi prinasat stale nieco nove. A v sucasnosti ma podla mna paradne akcie :)
Tak ked budes mat svojho krasavca doma, tak posli nejake fotky 8) Celkom za zaujimaju ako na nom vyzeraju tie zliatinove disky
bartt
Člen Týmu

Příspěvek od bartt »

No akcie maju podla mna dobre, s casti aj koli tomu sme sa rozhodli pre Yarisa... Videl som ich presne na takom Yarise, aky budeme mat a vyzeraju celkom fajn, mne osobne sa moc pacili:-)) Uz len cakam kedy mi zavolaju, ze si pren mozeme prist :o
Fotky sem hodim urcite:-)))
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No, tak vitaj !!!
dobrá volba-čierna je elegantná...ale páčia sa mi aj kráásne tmavo modrá a aj zelená je zaujímavá :wink:
K tej cene- vždy sa dá dohodnúť s cenou,aj keď je v akcii ! Mám dobré skúsenosti..No ale keď ho už máš objednaného...Len nech Ti slúži k spokojnosti!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
bartt
Člen Týmu

Příspěvek od bartt »

No sranda, prv som si Yarisov vobec nevsimal, a terat ideme po meste a zrazu - samy Yaris:-)))) Vcera som v meste videl zeleneho, ten je fakt pekny.mne osobne sa zelena nepaci, ale tato je super!!!Je to taka ,,elektrizujuca zelena,, ako na mazde 2...
No ale cierna je u mna cierna:-)))
Yarisak
Člen Týmu

Příspěvek od Yarisak »

U mna kupa Yarisa prejavila rovnako. Teraz si s priatelkou tiez vsimame kazdeho Yariska, ktory prebehne okolo. :D
Ale ta zelena je podla mojho nazoru otrasna (samozrejme je to len moj subjektivny nazor). Ked som si kupoval Yariska, pomukali mi zeleneho, kozeny volant a riadiaca paka, 8 airbagov a neviem co tam bolo este. Bol to ten, ktoreho tam mali ako testovaci kus, tak ho ponukali za celkom dobru cenu. Aj som nad nim chvilu rozmyslal, ale nedokazal som sa zmierit s tou farbou. :roll:
Ale je pravda, ze podobna farba sa mi na Mazde 2 paci, ale Yariskovi sa podla mna nehodi.
bartt
Člen Týmu

Příspěvek od bartt »

No mne sa zelena farba nepaci, ale ta na Yariskovi je este dobra:-) (len podla mna)... no len cakam, kedy mi zavolaju, ze si pren mozem prist!!! Ved uz nie som schopny mysliat na naic ine...je to nase prve auto s priatelkou a nevieme si predstavit, ze mozeme ist kamkolvek a kedykolvek!!!!a navyse priatelka studuje v Brne, takze sa nam konecne ulahci dochdzanie... :P :P
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

bartt píše:No zacina to dobre:-( Dnes budem akurat hovorit s Toyotou v TN, tak sa ich aj na to opytam hned!!!Ja mam alergiu snad na vsetko a fakt potrebujem aspon nejaky filter....Dakujem za info..je este nieco, na co si mam dat vacsi pozor???
Nic okrem filtra nechybalo ani s nicim nieje problem. Jediny problem budes mat ze sa nebudes moct udrzat sediet doma,a stale sa budes jak maniak chciet pozerat a jazdit na Yarise. :P
Odporucam ti este dat si ihned namontovat lapace necistot (zasterky) na kolesa.nieje to drahe a velmi uzitocne na ochranu tvojho laku najme v zime.
summer terra cool,paradna volba. mas sa naco tesit. napis potom tvoje pocity,ci ta to naplnilo alebo sklamalo.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

mio píše:
bartt píše:No zacina to dobre:-( Dnes budem akurat hovorit s Toyotou v TN, tak sa ich aj na to opytam hned!!!Ja mam alergiu snad na vsetko a fakt potrebujem aspon nejaky filter....Dakujem za info..je este nieco, na co si mam dat vacsi pozor???
Nic okrem filtra nechybalo ani s nicim nieje problem. Jediny problem budes mat ze sa nebudes moct udrzat sediet doma,a stale sa budes jak maniak chciet pozerat a jazdit na Yarise. :P
Odporucam ti este dat si ihned namontovat lapace necistot (zasterky) na kolesa.nieje to drahe a velmi uzitocne na ochranu tvojho laku najme v zime.
summer terra cool,paradna volba. mas sa naco tesit. napis potom tvoje pocity,ci ta to naplnilo alebo sklamalo.
Ano,na tie lepače nezebudni(hlavne na zimu).Keď ich nedáš a budeš mať od kamienkov odlupnuté miesta na laku,nemusia ti uznať "reklamáciu"-alebo teda opravu v rámci záruky. To je jedna z kritérií na uznanie takýchto "škrabancov" (nie vždy na to upozornia predávajúci!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“