Náhradní díly z Celdy TS 7.generace
Náhradní díly z Celdy TS 7.generace
Zdarec,koupil jsem Thomasovu "nebožku"kterou poslal na boudu, vzal si z ní motor a brzdy do svojí takže pokud někdo bude něco ze zbytku potřebovat (třeba kola OZ 17 jsou velmi zachovalá)pište nebo volejte spíš po 17.hodině na 739171765. Nori
P.S.1:mimo to mám na prodej kompletní motor VVTi-L z Corolly TS 2001,včetně svodů,jednotky a kabeláže který jsem koupil od Mr.Zemana? (který je na fóru velmi trefně pod nickem bezpáteřní) na vrakáči v Brně u Olympie a snažil se ho dostat do Celdy s tím že pokud to nepůjde tak mi ho vezme zpátky-dneska mě vyfuckoval takže to tam pojedu řešit osobně ale pokud by se někomu hodil tak mu ho nechám... Dávejte si na ně bacha-jsou to křiváci!!!Původně ani neřekl že to není z Celdy a tvrdil že je to rok 2005
P.S.1:mimo to mám na prodej kompletní motor VVTi-L z Corolly TS 2001,včetně svodů,jednotky a kabeláže který jsem koupil od Mr.Zemana? (který je na fóru velmi trefně pod nickem bezpáteřní) na vrakáči v Brně u Olympie a snažil se ho dostat do Celdy s tím že pokud to nepůjde tak mi ho vezme zpátky-dneska mě vyfuckoval takže to tam pojedu řešit osobně ale pokud by se někomu hodil tak mu ho nechám... Dávejte si na ně bacha-jsou to křiváci!!!Původně ani neřekl že to není z Celdy a tvrdil že je to rok 2005
Naposledy upravil(a) NoriHaga dne úte 26.08.2008, 15:40, celkem upraveno 1 x.
"Co tě nezabije,to tě posílí"
Takže Thomasova totálka je konečně u mě doma a motor z ní šlape v mojí krasavici Stále můžu nabídnout věci které mi zbývají-např. převodovku z VVTi,zadní nárazník,pravou lampu,levé dveře,zadní dveře, palubku,všechny airbagy,volant,radio,repráky,sedačky,kola O.Z. Grandturismo 17,věci na motor,poloosy,atd. 739171765
- yarisek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
V jaký barvě že je ta palubka?NoriHaga píše:Takže Thomasova totálka je konečně u mě doma a motor z ní šlape v mojí krasavici Stále můžu nabídnout věci které mi zbývají-např. převodovku z VVTi,zadní nárazník,pravou lampu,levé dveře,zadní dveře, palubku,všechny airbagy,volant,radio,repráky,sedačky,kola O.Z. Grandturismo 17,věci na motor,poloosy,atd. 739171765
stále nabízím spoustu dílů z čeldy 7.generace-např.celá zadní část je netknutá tudíž jsou k dispozici dveře kufru,zadní nárazník a pokud má někdo americkou verzi vzadu s bubnamaa tak celé poloosy i s kotoučema a brzdičema,levé dveře,veškeré plasty,sedačky,atd. 739171765