Nová corolla
- Kaon
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nová corolla
Ahoj lidi, jsem tu nove. koupil sem si corollu (e10 liftback) a sem nad miru spokojenej. foto zatim neni, ale brzo dodam. jen mam malej problem...zere mi to olej cca litr na 200 kilaku. co s tim? vymenit motor? mam 1,6 16v gli...da se do toho dat nejakej silnejsi motor? poradte mi nekdo neco...dik
Re: Nová corolla
Tož vítej.Jaký rok výroby to máš?Kaon píše:Ahoj lidi, jsem tu nove. koupil sem si corollu (e10 liftback) a sem nad miru spokojenej. foto zatim neni, ale brzo dodam. jen mam malej problem...zere mi to olej cca litr na 200 kilaku. co s tim? vymenit motor? mam 1,6 16v gli...da se do toho dat nejakej silnejsi motor? poradte mi nekdo neco...dik
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Skúsil by som najskôr nič nemeniť a vymeniť olej za plej s o stupeň vyššou viskozitou - mne to u motoru 4A-F vyriešilo krásne problém so žraním oleja bez vedľajších nežiadúcich.efektov.
Ak to nepomôže, tak potom pretesnenie motora, ako píše Tonda...
Vitaj v klube a good luck s Corollkou...
Ak to nepomôže, tak potom pretesnenie motora, ako píše Tonda...
Vitaj v klube a good luck s Corollkou...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Castrol Magnatec 10W40 - je to náhrada za štandardne Toyotou používaný Castrol TXT. Inak do budúcna si dávaj bacha na výmenu olejov - Toyoťácke motory sú na to celkom citlivé - dáš tam nekvalitný olej, alebo drasticky zmeníš viskozitu a motor začne olej papať ako divý...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61