To není legrace. Podle mého ji měli šikmooci s takovýmto motorem i trakci vyrábět. A jak to tak vypadá,tak 8g ač se mi vzhledové vůbec nelíbí,to je jen můj názor,tak se vrací k tomu co se 4g opustila. Co se motoru týká tak kromě řady R v S žádný pořádný motor sama toyota nevýrobila. Všechny motory vvt jsou šité horkou jehlou. Snažili se kopírovat BMW vanos a vůbec ale vůbec to nezvládli. Podle toho to také vypadá. Motor 2zz už naštěstí nedělali oni ale yamaha.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Jj. Někde už se to tu řešilo. Auto designově postrádá originalitu(stejné studio které dělá pro nissan) připomíná mi hodně jejich 350,nebo takový nafoukly peugeot 206. zkrátka jak jsem řekl,mě osobně to nic neříká. Alespoň že ten motor bude subaru a i trakce bude od nich,ať AWD tak RWD. I když ta 1.8 z TS verze je dle mého gusta. Skoro 100koní z litru a to je taková ta magická hranice atmosféry.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
mě připomína vozy od scionu a mám na to podobný názor jako na novou imprezu... Snad ještě dobří designéři nevymřeli protože poslední dobou až na vyjímky je to bída