t23 kolísání otáček
t23 kolísání otáček
Čau všichni,mám takovej dotaz. Namontoval sem si na moji celicu t23 nový přímý sání od AEM, zvuk to má fakt parádní, ale objevil se takovej malej problém, na volnoběh mi trochu kolísají otáčky... všechno je zapojený podle návodu a bez problémů, takže vůbec nevim, co s tim může bejt. Celý sání sem pak ještě nechal vyčistit takovým specialnim sprejem,aby tam nebyly žádný nečistoty. Nevíte čim to může bejt??? Taky mi ještě svítí kontrolka motoru na přístrojovce, tak sem zajel na diagnostiku a tam mi řekli,že to má špatnou účinnost katalizatoru, takže nejspíš musim vyměnit lambda sondu, ale to už bylo předtim než sem namontoval to sání. myslíte, že to může mít nějakou spojitost??? jo a taky by mě zajímalo, jestli ta špatná lambda může nějak ovlivnit výkon motoru???
Dííík za všechny odpovědi,budou hodně užitečný...
Dííík za všechny odpovědi,budou hodně užitečný...
- votecc
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
To znamena, ze mas chybu P0420 ? Coz by mela byt prave chyba katalyzatoru, mam to same u T23 a myslim, ze v prve rade je potreba vymenit katalyzator.Kdyz by byla spatna lambda sonda tak si myslim, ze by to snad diagnostika rekla....
Co se tyce kolisani otacek tak me taky obcas kolisaji. V Toyote mi rekli, ze u VVT motoru je to naprosto normalni, otacky se ridi automaticky ...
Co se tyce kolisani otacek tak me taky obcas kolisaji. V Toyote mi rekli, ze u VVT motoru je to naprosto normalni, otacky se ridi automaticky ...