7gen. Jak jezdi slabsi verze!!??
ne ne ja docela rad chodim do otacek ale nerad moc casto podrazuju, kdyz muze jet klidne na 5 do kopecka tak proc bych podrazoval zejo!avenger píše:nedávno jsem na mobile.de viděl Supru (tu nejnovější) asi za 12tis euro, byla to atmosferická verze s 220 koňmi, třílitrový šestiválec, vypadala opravdu hezky

A ta supra jakej to byl rocnik prosimte??
MKIV tohle konkrétně byla 96 co jsem viděl ale dělají se různé roky tuším od 1993 a teď enchci kecat snad do 1998
co takhle BMW M3? to už nemá kdekdo, 300-320 koní, S52, jeden z nejlepších I6 motorů na světě, pružnost je skvělá a do 300tis seženeš krásný kus, ale chápu že někdo má k BMW odpor....
A ta Celica GT4 ST205 se ti nelíbí?
co takhle BMW M3? to už nemá kdekdo, 300-320 koní, S52, jeden z nejlepších I6 motorů na světě, pružnost je skvělá a do 300tis seženeš krásný kus, ale chápu že někdo má k BMW odpor....
A ta Celica GT4 ST205 se ti nelíbí?

tak tohle jsem nasel na mobile.de! Ktomu ma volant na levy strane a neni draha vubec!Krasnej motor to ma!!
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... 086907&__l
p=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.
sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelV
ariant1.modelId=33&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeMod
elVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=fa
lse&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatur
es=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsA
sString=&lang=de&pageNumber=3
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... 086907&__l
p=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.
sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelV
ariant1.modelId=33&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeMod
elVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=fa
lse&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatur
es=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsA
sString=&lang=de&pageNumber=3
no to je taky mozny no asi mas pravdu taky mi prisla nejak moc levna na twin turbo ale jinak je fakt krasna!samoznejmne ze se mi libi GT-Four ale chce to neco novejsiho asi nechci zustavat u toho sameho modelu! zas si myslim ze nesezenu to co by se mi libilo na mobile jsou sice ale hodne najezdino a jsou drazsi jak 7 gen.!avenger píše:na tyhle prodeje bacha, hodně z nich je převzato z cardomain (showcar server) a to auto dají na mobile i když k prodeji není, turbo supry se pohybují poměrně draho, automaty začínají na 400tis, tyhle prodejci ti většinou napíší že chtějí třeba 20% platby předem a pak už od nich nic neuvidíš
205 GT neexistuje len GT FOUR
202 je GT, tiez poskulujem po nejakej.
ma 125-129kw takze je silnejsia nez moja 115kw.
takto ti poviem, v lepsom aute do 100tis nez co mam som este nesedel!!! 156konikou celkom fajn taha. 175 budu podobne zrychlovat, takze mi GT urcite nachvilu staci
a GT FOUR look na GT proste musi byt, aby sa mi to pacilo 
202 je GT, tiez poskulujem po nejakej.

takto ti poviem, v lepsom aute do 100tis nez co mam som este nesedel!!! 156konikou celkom fajn taha. 175 budu podobne zrychlovat, takze mi GT urcite nachvilu staci

ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300
ST202 určitě není špatná ale když už máš ST tak má smysl spíše už rovnou ST205 aby si cítil tu změnu, jezdil jsem v předchozí generaci a auto jeden hezky, pohodlně a rychle převeze tam kam je třeba. Jen na ST202 bude hodně problém s aftermarket díly, na ebay nenajdeš skoro nic, alespoň ne US protože tam se dovážela pouze ST a GT4 (u 5. generace se dovážela do US verze GTS s 5S-FE kde většina dílů pasuje na evropskou verzi GT) takže pokud chceš rychlé a bezproblémové auto tak buď TS 7. generace a nebo čtyřkolku GT4 6. generace a budeš šťastný jako blecha 

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
nemas tak uplne pravdu, dily sezenes vzdycky a na cokoli, i 6.gen byla v americe s 5S-FE , a dily z 5S-FE nepasuji na 3S-GE skoro zadne, o zadne jine dily skoro nejde - karosarske jsou stejne a podvozek vetsinou taky, s dilama problem neni , jen v neprebernem mnozstvi vybrat spravne, diky par rozdilumavenger píše:ST202 určitě není špatná ale když už máš ST tak má smysl spíše už rovnou ST205 aby si cítil tu změnu, jezdil jsem v předchozí generaci a auto jeden hezky, pohodlně a rychle převeze tam kam je třeba. Jen na ST202 bude hodně problém s aftermarket díly, na ebay nenajdeš skoro nic, alespoň ne US protože tam se dovážela pouze ST a GT4 (u 5. generace se dovážela do US verze GTS s 5S-FE kde většina dílů pasuje na evropskou verzi GT) takže pokud chceš rychlé a bezproblémové auto tak buď TS 7. generace a nebo čtyřkolku GT4 6. generace a budeš šťastný jako blecha
rozdil muzu porovnat u 5.gen , je to nebe a dudy, mam 1,6 a bratr ted spravenou 2,0 ten rozdil je neskutecny, u 2,0 je citit ze by to chtelo trochu vic ale k tomu autu je ten motor akorat, vim ze 1,8 je silnejsi ale 2,0 je taky o trosku silnejsi a oproti turbu je zase lehci, zazil to Garfield co to je presedlat z 1,6 na 2,0 turbo, mohl by popovidat, je pravda ze 4x4 zase pekne sedi na asfaltu, ale diky "blbymu" turbu bych moc neriskoval
a supra je asi tak dvakrat nekde jinde ( taky ma 2x tolik koni )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"