7gen. Jak jezdi slabsi verze!!??
7gen. Jak jezdi slabsi verze!!??
Kdo mate 7gen. tak by me moc zajimalo jak jezdi ta slabsi verze s tema 143 konma, tahne dobre nebo je lina!?? ja spis uvazuju o ty silnejsi!
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: 7gen. Jak jezdi slabsi verze!!??
Trochu te nechapu, uvazujes o silnejsi 192ps verzi, ale ptas se na slabsi?IMAM55 píše:Kdo mate 7gen. tak by me moc zajimalo jak jezdi ta slabsi verze s tema 143 konma, tahne dobre nebo je lina!?? ja spis uvazuju o ty silnejsi!
Jinak ta slabsi tahne primerene vykonu 143ps a hmotnosti 1100kg... a maji super podvozek, kdyz jsou v pohode tlumice, takze v zatackach ujedes i silnejsim autum...
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
jak moze byt motor lenivy, ktory ma vvti technologiu, je 1,8cka a ma 145koni jo a je to 4valec, ziadny 6valec (tym myslim, ze to nieje leniva sunka z mazdy mx3)
urcite to musi jazdit skvele!
no je jasne ze vvtli je o inom.

no je jasne ze vvtli je o inom.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300
- Vladas
- Navigátor
Zdravim, zaleží na tom jak s tím budeš jezdit. Táhnout táhne, ale musíš ji trochu nakládat pod kotel
Ta pořádná zábava začíná někde kolem 4tis./ot Jinak na ňáký velký závodění to moc není. I když na většinu TDIčkařů to stačí
Jinak sem s ní moc spokojenej. Ale mit v ní těch 192PS by nebylo špatný. Když bych to měl schrnout, tak na to aby ses vyřádil na nějaký pekný klikatý silnici to je tak akorát.hmm
stačí 

no ptam se ze me to zajima jenom, jelikos v nemecku je na vyber vic z tech slabsich , a co jsem koukal na ty silny tak maj najeto vsichni nad 100k jen 2-3 byli pod! Ale jinak dik 

Neuvažuj a kup TS!!!Je sice trochu dražší,ale určitě to stojí za to.IMAM55 píše:Kdo mate 7gen. tak by me moc zajimalo jak jezdi ta slabsi verze s tema 143 konma, tahne dobre nebo je lina!?? ja spis uvazuju o ty silnejsi!

pokud vim tak celica nova enma 6 valec nebo ta silnejsi ano? ta tam ma jen turbo ne!
nejaky auto se 6 valce! no premejslel jsem taky o Mazde RX-8 ale je moc draha na provoz a zere hrozne moc, ale jinak je to jediny auto ktery bych mozna i bral misto celdy! Jinak bych nevymenil za zadnyho ohrany Golfa nebo bawose!
nejaky auto se 6 valce! no premejslel jsem taky o Mazde RX-8 ale je moc draha na provoz a zere hrozne moc, ale jinak je to jediny auto ktery bych mozna i bral misto celdy! Jinak bych nevymenil za zadnyho ohrany Golfa nebo bawose!
celica (alespoň od 4. generace) nemá nic jiného než čtyřválec, poslední celica turbo nemá, poslední pravá ostrá celica byla ST205 (majitele TS ať se nezlobí, vím že je velice rychlá ale přední náhon, to pro mne není ostrý sporťák
)
Jedině Supra má I6, nebo Lexus SC300 (Toyota Soarer) a nebo pak od Nissanu 350Z
Víš ono je to těžké, záleží co od toho vozu chceš. Ono sice BMW je tuctové auto které s kupují lidi co chtějí být in, ale pokud si člověk koupí 328-330Ci tak si s ním užije mnohem více řidičských zážitků, takže je to hodně o tom co člověk opravdu chce, jestli se líbit nebo si užít. Být tebou určitě bych nešel do ničeho jiného než Celica TS/ST205 (atmosféra 190hp FWD / turbína cca 245HP AWD)

Víš ono je to těžké, záleží co od toho vozu chceš. Ono sice BMW je tuctové auto které s kupují lidi co chtějí být in, ale pokud si člověk koupí 328-330Ci tak si s ním užije mnohem více řidičských zážitků, takže je to hodně o tom co člověk opravdu chce, jestli se líbit nebo si užít. Být tebou určitě bych nešel do ničeho jiného než Celica TS/ST205 (atmosféra 190hp FWD / turbína cca 245HP AWD)
jo je pravda ze lidi kdyz vidi baworaka tak si mysli buh vi co,ale na druhou stranku ja mam celicu kterou v karlovarskym krasji pokud vim nikdo nema! muj kamos si koupal bawose 3 (46 mod.) taky 1.8 150 k ale reknu ze nic moc v otackach jako moje ani nestihal ! je pravda ze si rad nekdy pohraju s tou ruckou kdyz mam ten predni pohon, uz jsem ji natahoval snad 10 kratavenger píše:celica (alespoň od 4. generace) nemá nic jiného než čtyřválec, poslední celica turbo nemá, poslední pravá ostrá celica byla ST205 (majitele TS ať se nezlobí, vím že je velice rychlá ale přední náhon, to pro mne není ostrý sporťák)