üdelal servis to co mel ??

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
chadone
Člen Týmu

üdelal servis to co mel ??

Příspěvek od chadone »

dobrý den,

v patek jsem byl v servisu protoze na zadnim levym kolem jsem uz ryhu v kotouci od toho jak mam sjety brzdy oni my to tedy vymenili .... Ted jsem se jen tak kouknul na fakturu a tam bylo ze menili ¨1 destïcku a 2 kotouce kotouce verim ze vymenili vypadali opravdu nove ale nechapu proc teda nevymenili i tu pravou desticku ?? to ted budu mit novej kotouc a za 14 dni tam pudu zase na vymenu prave desticky a vymeni mi rovnou i novy kotouc ?? to snad ne¨... a nebo se jen spletli a zapomeli to nauctovat??? jde mi o to jak na provni pohled zjistim zda menili desticky zdali to vubec jde???
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

mel bys to poznat kdyz sundas kolo , kolik je tam ta cena ? neni to mysleno jako cela sada ? oni to prodavaj po sade na napravu

taky se stava ze se sjizdi jedna desticka vic, ale kdyby nevymenily obe, tak jsou to magori
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
jimmi73
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: üdelal servis to co mel ??

Příspěvek od jimmi73 »

chadone píše:dobrý den,

v patek jsem byl v servisu protoze na zadnim levym kolem jsem uz ryhu v kotouci od toho jak mam sjety brzdy oni my to tedy vymenili .... Ted jsem se jen tak kouknul na fakturu a tam bylo ze menili ¨1 destïcku a 2 kotouce kotouce verim ze vymenili vypadali opravdu nove ale nechapu proc teda nevymenili i tu pravou desticku ?? to ted budu mit novej kotouc a za 14 dni tam pudu zase na vymenu prave desticky a vymeni mi rovnou i novy kotouc ?? to snad ne¨... a nebo se jen spletli a zapomeli to nauctovat??? jde mi o to jak na provni pohled zjistim zda menili desticky zdali to vubec jde???
A nebolo to náhodou myslené 1 sada (všetky 4 ks) platničiek?
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
Odpovědět

Zpět na „Avensis“