nekdo by se mozna nasel co Kysi ?
 nekdo by se mozna nasel co Kysi ?  
 a tak by se tam mohlo sejít dost lidí
 a tak by se tam mohlo sejít dost lidí 
aha a to je ve čtvrtky?? od kolika cca?? děkuju za infoSpookey píše:UH = ustredni hrbitovparkovicte mezi herspickou a videnskou ulici
byvaji tam srazy tuneru tuzeru toyotaku a jinych individui
 a potkám tam i lidičky odsud??
 a potkám tam i lidičky odsud??JJ, právě, že od jara do zimy bývá každý čtvrtek sraz všech možných tunerů, tuzerů, individuí a toyoťáků na parkovišti v Brně u Ústředního hřbitova (název blbej, ale parking velikej). Začíná se to tam scházet tak od pěti, šesti hodin a my jezdíme tak na sedmou (kdo nestíhá jako já, tak na osmou) a pěkně v klidu si tam pokecáme tak do devíti, desíti. Prostě jak kdo chce a může. Nebo se domluvíme a někam zajedem, naposled šli kuci jezdit na motokáry a my seděli u kofoly a koukali na ně a vykládali.LaBuS píše: aha a to je ve čtvrtky?? od kolika cca?? děkuju za infoa potkám tam i lidičky odsud??

Tam kdyz si vezmes na sebe uniformu a sesit na blokovy pokuty, tak vydelas balikLaBuS píše:aha a to je ve čtvrtky?? od kolika cca?? děkuju za infoSpookey píše:UH = ustredni hrbitovparkovicte mezi herspickou a videnskou ulici
byvaji tam srazy tuneru tuzeru toyotaku a jinych individui
a potkám tam i lidičky odsud??
 Pac spousta aut co tam jezdi je udesna.
 Pac spousta aut co tam jezdi je udesna. už asi vim kde to je, chodil jsem do Brna rok do školy do ÚDH  co je hned za kopcem
 už asi vim kde to je, chodil jsem do Brna rok do školy do ÚDH  co je hned za kopcem   

že bych tam fakt něco vydělal
  že bych tam fakt něco vydělal   
  když si vezmu pokutový bloky tak moc nevydělám, abych vydělal, tak musim bez bloků
  když si vezmu pokutový bloky tak moc nevydělám, abych vydělal, tak musim bez bloků   tak se stav a za pivko tě to naučim
  tak se stav a za pivko tě to naučim    

ale příští týden, tuším, že je to   21.08.2008 mezi  18-19h dorazim
  ale příští týden, tuším, že je to   21.08.2008 mezi  18-19h dorazim   na 100% a koho tam teda potkám
  na 100% a koho tam teda potkám   

tak si to namyslete, rozmyslete, no a snad mi pak dá někdo vědět, ať vím, jak moc se mám honit nebo ne, na net se asi celej týden nedostanu
 tak si to namyslete, rozmyslete, no a snad mi pak dá někdo vědět, ať vím, jak moc se mám honit nebo ne, na net se asi celej týden nedostanu  :(
:( 

) a než jsem se zkultrunil tak bylo osum a to už nemělo cenu někam valit. Ale pokud by to vyšlo příští týden, tak bych dovalil
) a než jsem se zkultrunil tak bylo osum a to už nemělo cenu někam valit. Ale pokud by to vyšlo příští týden, tak bych dovalil  Ale nic neslibuji!!
 Ale nic neslibuji!! 
...dost stylovej avatarRampa89 píše:Tak to abych si nic neplánoval na ten příští čtvrtek...

tak kdo budete mít trošičku volno tak vás rád poznám, dorazim mezi 18-19 hodinkou
  tak kdo budete mít trošičku volno tak vás rád poznám, dorazim mezi 18-19 hodinkou