tak nejsdřív - je to veliký a když s tim neumim tak za to nelezu

tady sehrál roli alkohol !!!!!

tady rychlost !!!

a tomu říkám teréňák

a nakonec cesta z pravidelné servisní prohlídky a špatně dotažený olejový filtr...

Něco se stalo a kamioňák mě asi uviděl, soudě podle prudkého snažení se trochu mi uhnout stranou! Rollnička to nevím jak zvládla, já sám si toho moc, co se týká detailů, nepamatuju, jenom jak začal uhýbat zadek prvně na jednu stranu, jak jsem uhýbal návěsu, pak na druhou, jak jsem uhýbal stromu, vyvalené oči řidiče osobáku jedoucího za kamiony a pak jsem najednou jel dál! Rollka bez jediného škrábnutí a já asi 200/100 tlak a 150 tepů za minutu. HUMUS, jet místo mě náklaďák, tak 100% bouračka.
 Něco se stalo a kamioňák mě asi uviděl, soudě podle prudkého snažení se trochu mi uhnout stranou! Rollnička to nevím jak zvládla, já sám si toho moc, co se týká detailů, nepamatuju, jenom jak začal uhýbat zadek prvně na jednu stranu, jak jsem uhýbal návěsu, pak na druhou, jak jsem uhýbal stromu, vyvalené oči řidiče osobáku jedoucího za kamiony a pak jsem najednou jel dál! Rollka bez jediného škrábnutí a já asi 200/100 tlak a 150 tepů za minutu. HUMUS, jet místo mě náklaďák, tak 100% bouračka. 
  ) Výsledek : 1 x Opel Tigra KO, 1 x Suzuki Bandit 1200 KO (už to opravil a zase lítá), zraněný motorkář - trojnásobná zlomenina ruky, odřenny, spáleniny ...
) Výsledek : 1 x Opel Tigra KO, 1 x Suzuki Bandit 1200 KO (už to opravil a zase lítá), zraněný motorkář - trojnásobná zlomenina ruky, odřenny, spáleniny ...

škoda sice nic moc, ale je tam lavor a barva v hajzlu
  škoda sice nic moc, ale je tam lavor a barva v hajzlu   a to ani nevim, jestli to půjde vyklepat, bo je tam výztuha
  a to ani nevim, jestli to půjde vyklepat, bo je tam výztuha   Motorkář se svojí frau byly dorvaní a Bandit KO úplně
  Motorkář se svojí frau byly dorvaní a Bandit KO úplně   děti a manželka šok a já jen zdravě nas..nej
  děti a manželka šok a já jen zdravě nas..nej   no jsem zvědavej, co na to pojišťovna...
  no jsem zvědavej, co na to pojišťovna... 

za obcí SuchohrdlyCharlieCh píše:No bomba, měl's mu ještě nakopat prdel...a kde se to stalo(?), abych věděl, kam nezajíždět
 směrem na Mor. Krumlov, jestli chceš, můžu ti poslat souřadnice GPS z policejního protokolu
  směrem na Mor. Krumlov, jestli chceš, můžu ti poslat souřadnice GPS z policejního protokolu   

motorka (a lidi na ní) dopadli podstatně hůř. Já byl nakonec rád, že jsem na místě zůstal sám
  motorka (a lidi na ní) dopadli podstatně hůř. Já byl nakonec rád, že jsem na místě zůstal sám  děti s žínkou odvezla babička a pak už to bylo v poho. Ten na tý motorce ani nevěděl co se stalo
 děti s žínkou odvezla babička a pak už to bylo v poho. Ten na tý motorce ani nevěděl co se stalo   no každopádně jel jako magor a ještě to asi moc neuměl. Konbinace silnej stroj a de..bil na něm co myslí, že to tu osvobodil, je fakt katastrofa
  no každopádně jel jako magor a ještě to asi moc neuměl. Konbinace silnej stroj a de..bil na něm co myslí, že to tu osvobodil, je fakt katastrofa  
kurva.. to je moc skaredy video..pekne zpracovany..ale ty pribehy v tom.. nechtel bych..hlavne ten prvni me docela dostal..po nem sem to vypnul..ap ak pustil znovaLaBuS píše:myslím, že tohle sem taky patří - a malou roli tam má i Toyota E11
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny