barva celici
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
barva celici
Jsem si řikal jak by mohla vypadat celda s jinacim lakem, a kamos mi ji ve photoshopu ukazal ruzne varianty a nejvice se mi libi tady tato co vi na to? stalo by to za to?

Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
- Miroslav Fiala
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zeptej
se papouška... ten ví co je sexy (nebo papoušice? no těžko říct )
ten by volil modrou, oranžovou a zelenou zároveň, jo a taky krapet bílo-černou když už, ale ještě mu chybí vínová a žlutá, tu mu příroda nenadělila
no ale když tak přemejšlim, možná by ten kámoš moh krapet upravit tohodle fešáka, nebo fešandu na jiný barvy
vypadal by asi hustě 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Los Barvos
Mohl by jsi sem namrskat vic tech barev, Jestli mas? Ta barva Disku se me libi.
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Los Barvos
A jakoupak barvu by jsis představoval? Ty rudě červené kola se mi taky hrozně libí. Teď jen ale otázka jestli to půjde aji tak udělat ve skutečnosti a kolik za to budou chtít peněz.Kubrt píše:Mohl by jsi sem namrskat vic tech barev, Jestli mas? Ta barva Disku se me libi.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nějak nepíšeš proč chceš lakovat, jestli z nutnosti nebo nad tim jen přemejšlíš(tzn. tuhle barvu by jsi rád), pokud je to jen kvůli tomu že se ti ta barva líbí tak ti radim kašli na to, už sem si lakovánim prošel(ikdyž hlavně z nutnosti) a znova bych do toh ošel jen velice enrad, to že budeš msuet rozebírat a skládat auto je v pohodě, nejhorší je ale pak ten několikaletej úděl, nově lakovanýho auta, prostě se budeš pořád všude dívat jestli ti to někdo nebo ty sám neodřel atd. mě by to za to znova už nestálo(pokud by mi auto nerezlo). Novym lakem auto odsoudíš tak nějak k "leštěnce" a to třeba pro mě(kašlu na vzhled, mě zajímá jak to jede) je něco úplně na lejno. 

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- czmk5
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mno už ji mám lehce chytnutou ze spoda, dveře hodně ze spod, zatím je to na místech kam moc není vidět, ale už to bu chtít potom odstranit, hlavně to mám chyceny ze vnitř z boku u zadních sedaček tam to asi vemu smirkem a natřu hammeritem nebo jak se ta barva jmenuje. a Znova stříbrnou asi ee. Stříbrných tu jezdí hodně a černých už je taky moc.
Jen ještě nevím kdy se přesně do toho pustím ale asi příští rok tento to ještě nějak zvládně a přez zimu bude v garáži.