ehm a nehledá tady někdo brigádníka

Brno , už beru tužku a papír a jdu to počítat, kdybych si nehradil školu bylo by to v pohodě

... ono to chci mít doopravdy v pořádku tak postupně vše povyměnuji, jak budu moc,
tak asi jako první věc se mrknu na ten vzduchovej filtr v jakém je stavu, taky nestojí tak velkou částku a myslím, že bude taky původní
motorový olej zkontroluji, podle vašich příspěvků by nemusel nikde unikat a co jsem si všiml tak motor je jako novej- čistounkej a to vím že děda nezadbával, tak snad bude ok a náký tyden max pár měsíců vydrží (podle toho co mi řekne)
docela jste mě vyděsili s tím rozvodákem, to budu mít strach jezdit a tak je to ta první věc na kterou budu šetřit
převodový olej to bude asi další věc hned po rozvodáku, taky se dědy zeptám, ale poravdě mám asi oprávněné obavy, že měněn nebyl, se musím přiznat, že nevím kde se přesně dolívá, ale to budu řešit až budu mít auto u baráku, ono totiž ještě chvilku potrvá než ho vydá policie...
jo málem bych zapoměl, povinná vybava chybí ( ten zloděj co to měl..) tak taky hned koupím
tak jak to tak vidím, určitě největší radost mi udělá dolití kapaliny do ostřikovačů a destilku do baterky, tu mám a bude zadarmo

Začal jsem od 18 s toyotou corollou E9, ted sem si vysloužil/vypátral dědovi ukradenou toyotu corollu E 11, mazlík z roku 2000