Jimmy : jo rozumím jak to myslíš. Třeba jak se to začne hřát, tak se místo kde to už takhle trochu pouští ještě víc roztáhne a ztratí se tam ten tlak. Šak snad se to zpraví jak ten chladič vymnění...
Jenom pro jistotu. To, co vidíš na fotkách na straně 9, jsou pouze části chladiče mimo kryt ventilátoru, proto vypadají "navysoko." Za krytem je schována větší část chladiče. Všechny chladiče na obrázcích jsou orientovány na šířku, jen to není vidětAlliq píše:blba otazka, koukam tu na ty fotky chladicu a neda mi to...
resim zrovna taky chladic, a ten muj je naprosto jinej, tyhle vypadaj ze jsou spis na vysku, ten muj je spis na sirku, moje auto bylo bourany na cumak v davnych dobach, nevim jak moc, ale jedno svetlo neni original, jak jsem se tu dozvedel tak ani tenhle naraznik se na hatchback moc nedaval, takze i ten bude meneny.
takze bych cekal, ze mozna neni original ani chladic, jaky tam teda ma byt???
Rampo, to není otázka velikosti chladiče. Dokud není motor zahřátý na provozní teplotu, tak by se neměl otevřít termostat. Spíš to bude věc termostatu, respektive teploty jeho otevírání.Rampa89 píše:Beaver: No to se docela dívím, kitt 2 je taky ze švýcar, taky 1.6 ale chladič má širokej a to nemá žádnou extra výbavu jako třeba klimu, ty ji máš? To by potom bylo ještě zvláštnější.
Já na té černé mám ten širokej jenom díky tomu, že tam byl automat, jinak ta 3 fotka ta zelená měla původně klimu (tu kdosi předemnou vyndal - poznalo se to taky podle vybraného tlačítka klimy a odtoku kondenzátoru), ale ten úzký chladič byl už druhovýroba, někdo ho tam dal a neřešil ten boční kryt.
Jestli někdo ale jezdíte menší trasy, tak pak je lepší ten užší, protože já třeba když sem jezdíval do školy - 8 km, tak se sice rafička ukazatele dostala skoro do poloviny, ale uplně přesně polovinu ukáže až třeba po 20 km nebo když zastavím a pak zase někam jedu - prostě to víc chladí a dýl to drží sytič = vyšší spotřeba. Prostě jestli se vám auto s tím úzkým chladičem nepřehřívá tak není důvod dávat širší...
Mazi: Tak aspoň že už to startuje jak má