good ideaBeaver píše:Toho dne jsem v praci na odpoledni... Alternativne si to pivo muzete dat v Kanasu, kde byl Celica sraz. Vyhoda je, ze Mazi to bude mit kousek a ja tam muzu zajit z prace. Za predpokladu, ze teda dojedes odpoledne.

good ideaBeaver píše:Toho dne jsem v praci na odpoledni... Alternativne si to pivo muzete dat v Kanasu, kde byl Celica sraz. Vyhoda je, ze Mazi to bude mit kousek a ja tam muzu zajit z prace. Za predpokladu, ze teda dojedes odpoledne.
ombre píše:2 labus: Vezmi si s sebou hasák, sekáč , kladivo a takový ty další nejnutnější věci. Každý, kdo dorazí, se bude za odměnu povinně hodinu hrabat v maziho autě.
Jinak mne napadá řešení. Kdo sledujete pořad OVERHAULIN´, víte o čem mluvím. Pro ostatní zde: http://turbo.discovery.com/overhaulin/overhaulin.html sekce videa ... prostě se v pořadu u "odcizeného" vozu vymění motor, karoserie, podvozek a vnitřek, to je celý, no
.
KANAS is here : Loc: 49°13'41.252"N, 16°34'34.409"ELaBuS píše:... "Kanasu" ... co, nebo kde to je??????? Já to v těch končinách skoro vůbec neznámale NoProblem. Jinak může být i jiný termín, já tam od toho 18 budu týden. A hlavně nevím, kdy toho 18 dorazim a nerad bych něco domlouval a pak nedorazil, to by mě štvalo. Spíš až tedy po tom 18
a pište konkrétnější místa
![]()
a né nějaký přezdívky místních aglomerací
EDIT : tak jsem ten Kanas vygůglil a koukám, že je to restaurace v Brně![]()
OK NoProblem, dojedu kamkoliv, jen dohodnout přesně ten termín
díkes, můj pan Miloš už ho znáIng_Mazi píše: KANAS is here : Loc: 49°13'41.252"N, 16°34'34.409"E
![]()
![]()
![]()