Zpětné zrcátko a těsnění kolem zadního okna - E11

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
zikáč
Člen Týmu

Zpětné zrcátko a těsnění kolem zadního okna - E11

Příspěvek od zikáč »

Zdravím TOYOŤÁKY
Mám menší problémek. Po incidentu v zimě jsem ustřelil pravé zrcátko. Po koupi nového jsem zjistil, že nejde nastavit tak, abych dobře viděl ven. Jedná se o manuální ovládání a když dám ten ovládací kolík úplně dopředu, nevidím za sebe ani kulový. Dotaz je takový - dá se nějak ten kolík "přecvaknout" abych mohl nastavovat zrcátko podle mých potřeb? Nebo jej musím poslat zpět a uvést tento problém jako důvod reklamace?
To byl první problém.
Druhý se týka těsnění kolem zadního okna na straně řidiče. Po příjezdu ze Skotska (hrozná země) jsem zjistil, že těsnění se začíná po obvodu ulamovat. Na pravé straně je vše v pořádku (přiměřeně tvrdá i pružná), ale tahle strana je přesný opak. Je tedy možné někde sehnat nové těsnění? Měl někdo z vás podobný problém? Zda-li ano, jak ste jej vyřešili? Za jakoukoli radu i odpověď předem děkuji.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Nemáš náhodou zrcátko z pravostranného řízení? Ony se totiž "překvapivě" liší v úhlu držáku....
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
zikáč
Člen Týmu

Příspěvek od zikáč »

Tak to nevím ale kupoval jsem to od českého výrobce, takže snad by nebyl takový pako, aby mi poslal pravostrannou verzi.. Nebo jo??
lemra79
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemra79 »

No a nemate nejakou radu na to tesneni zadniho bocniho okna? Taky mam tenhle problem na obou oknech. Je to v podstate jedina vada na krase jinak docela zachovalyho auta.....
corolla 3D, 1.3 63 KW, r.v. 1998, 165 000 km
zikáč
Člen Týmu

Příspěvek od zikáč »

vazne nikdo nema zadnou radu jak to vyresit?? budu vdecny za jakoukoli pomoc..
Odpovědět

Zpět na „Corolla“