Predni naraznik Corolla E10 rv.94

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

2 MiTMaN: tak pocitej se mnou, kdyz nebudeme brat v potaz udajnou exkluzivitu narazniku...

naraznik novy (ipresto ze jiny typ) - 1100,-
mlhovky nove (universal obe) - 800,-
blinkry nove (obe dohromady) - 800,-
ceny jsem hledal na netu

to jsme na nejakych 2700,-

a ted kdyz vezmeme ze shanime jetou vec...
na vrakaci mi nabizel, kdyz jsem se zeptal na naraznik na rollku, ten typ co mam ja... chtel za nej 500,- a nebyl nijak zniceny, dokonce byl i v cerveny barve...
kdyz vezmes, ze je to naraznik, co se prodava v Kelly za 1100,- tak byl za min jak polovinu.

takze chtit za naraznik 2500, to by musel mit minimalne i ty blinkry, a byt v super stavu a stejne je tam obrovsky prostor pro exkluzivitu...
a k tomu dokoupit universal maly kulaty mlhovky, ktery maj i s universal uchytem do narazniku za tech 800,-
za 1000,- sem je nasel i s modrou LEDkou, co sviti v slabem kruhu kolem mlhovky, ale to uz je moc velkej cirkus :))
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

jasny no,ale proste ten naraznik pred faceliftem levnejc nesezenes...a faceliftovej uz nema diry pro mlhovky,a mlhovky,pokud nejsou original..tak se tam cpou blbe.. pze ta dira ma nakej divnej rozmer.. a blbe se pridelavaj..jako nevnucuju ti pred faceliftovej naraznik..ale proste je mnohem hezci :D
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Já se přikloním na alliqovu stranu, ono je to spíš o tom, že když by člověk hledal na více místech a třeba aji obětoval nějakou tu vzdálenost a hlavně čas kterej by ho to stálo, tak by ho sehnal levněji, protože né všude sou tak znalí a ví že je ten typ nárazníku něčím neobvyklej, tak ho prodají za cenu jako by prodali každej jinej, tzn okolo 1000,- (neberu v potaz stav, to je už individuální).

Taky mám zkušenost že na vrakovišti v modřicích v brně (už přestěhovaný k Dukovanům) měly ceny vyšší než v Drásově, ale než by člověk jel až k tišnovu, tak radši obětoval pár korun a co potřeboval koupil tam.

K mlhovkám, pokud je někdo neměl na autě od výroby, jako že sem takovou toyotu snad nepotkal, tak stejně měli otvory na ně zaslepený a když né tak se jednalo o nějaký dodělávky. Z toho bych takovou vědu nedělal, samozřejmě je to pěkný a praktický.

Beaver: Jestli by ti nevadilo kdybych se zeptal co tě stály a samozřejmě by mě pak zajímaly tvoje postřehy s nima a taky kde si je vlastně vůbec koupil. Díky.

Mitman: Jó pro člověka je vždycky nejhezčí to co má :P , ale musím uznat že prostě s tím "5" to má sportovnější šmrnc...

Badger: Možná se ti to líbit nebude, ale já se jako student budu pohybovat v řádu pár stokorun
:wink:
Holomek!
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Rampa89: vubec nepredpokladam, ze bych ho prodal za nejakou vysokou castku, budu naopak rad, kdyz se ho zbavim a nebude se mi valet doma! :wink: jen upozornim, ze bych ho prodaval bez toho lizatka dole a bez ostrikovacu, takze bude stale zajem??? :wink:
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Badger píše:Rampa89: vubec nepredpokladam, ze bych ho prodal za nejakou vysokou castku, budu naopak rad, kdyz se ho zbavim a nebude se mi valet doma! :wink: jen upozornim, ze bych ho prodaval bez toho lizatka dole a bez ostrikovacu, takze bude stale zajem??? :wink:
Po tom lízátku tam sou nějaký díry nebo poškození? - jako lepidlo se dá ještě odstranit ředidlem ale škrábacne apod... po těch ostřikovačích sou díry určitě...
Holomek!
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

po lizatku nejspise nic nezustane, ale po ostrikovacich urcite budou nejaky mensi diry...
tak co myslis, budes mit zajem a kdyztak navrhni cenu :wink:
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Rampa89 píše:Beaver: Jestli by ti nevadilo kdybych se zeptal co tě stály a samozřejmě by mě pak zajímaly tvoje postřehy s nima a taky kde si je vlastně vůbec koupil. Díky.
Litr. Zatím je nemám a dle předběžných informací je s nima problém (nejsou), takže budu průběžně informovat. Kupodivu je má v nabídce jeden Brněnskej shop...
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Badger píše:po lizatku nejspise nic nezustane, ale po ostrikovacich urcite budou nejaky mensi diry...
tak co myslis, budes mit zajem a kdyztak navrhni cenu :wink:
100 - 200 kč? :D
Holomek!
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

No priznam se, ze jsem si predstavoval, tak 500,-Kc, ale ze ses to ty, jsi student a me by to bylo stejne k nicemu, ptz opravovat ho nebudu, tak bych se domluvil na cene 300,-Kc, co ty na to??? :wink:
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

No tak 300 korun by se dalo, i když asi týden nebudu mít co do huby a na corollu se budu moct chodit jenom dívat protože nebudu mít těch 100 kč na benzín :wink: :wink: :wink: :D .... ale ještě mi dej tak týden na rozmyšlenou, jestli si mám tahat do baráku další veteš a abych si pozjišťoval náklady na opravu. Nárazník je předpokládám podle fotek bez laku? A ty jsi z pardubicka?
Holomek!
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Jasne, neni problem, rozmysli se :wink:
Oprava by pry nemela byt vubec narocna a ty diry by se dali kitem zadelat a pak striknout cely naraznik kdyby jsi chtel :wink:
Jj, naraznik je bez laku, takze jen cerny plast a jsem primo z Pardubic :wink:
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

tak jak to vidis? ode dneska je naraznik k dispozici :wink:
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Čau, tak se omlouvám, ale nakonec se mi to rozleželo v hlavě a jelikož mám teď doma všelijakých dílů nad hlavu, tak se mi další hromadit nechcou. Navíc sem si říkal, že oprava jako svaření a chycení na kozu by bylo sice za pár korun, ale pak bych si musel nechat udělat i lak, no a sem s tím svým celkem spokojenej, sice je trochu odřenej po stranách ale kašlu na to..

Být tebou tak bych ho hodil do pucu a pak si myslím, že ho prodáš i dráž, páč jestli bude někdo shánět tenhle atyp (víš sám) tak bude rád když ho sežene levnějc.. Ještě jednou sorry.
Holomek!
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

v poho :wink:
petrusxxx
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrusxxx »

tak uz jsem sehnal naraznik jakej potrebuji stal me 1000kc uz jsem se do toho pustil je to jako fakt mazec vse dopasovat no uvidime jak to vse dopadne ...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“