T23

vše ohledně modelové řady Celica
Nataniell
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nataniell »

Thomas CZ píše: Nevim proč píšou od 2001,protože od 99 do 01 je to beze změn,nepatrný změny sou až od 02,ale ty světla by měly jít na všechny roky. :wink:
Pěkný to lampy,vypadaj lip než ty chromový :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Jojo dik, taky jsem si to myslel ze to maj jen blbe napsany. Pekny jsou jen jeste nevim jestli cerny nebo klasicky svetly...
Obrázek

Celica Meeting 2010 14.5. - 16.5.
Klikni a podívej
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Bral bych hned černý,ty se moc neviděj,ty chromový,světlý má každej. :wink:
Nataniell
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nataniell »

Thomas CZ píše:Bral bych hned černý,ty se moc neviděj,ty chromový,světlý má každej. :wink:
Vis co mi ale nejde do hlavy? Na tom obrazku to nema zadny blinkry a nic. Jen dve svetla, kam jako mam dat blinkry? :D
Obrázek

Klikni a podívej
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Nataniell
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nataniell »

Tady to vypada ze uz to ty blinkry ma (ta karbon verze), ale ta predchozi fakt nevim kde by tam byly... divny ...
Obrázek

Klikni a podívej
Pitris
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitris »

Nataniell: Ten blinkr je myslím v tom červeným světle uprostřed. Amadeus měl ty chromové a říkal, že prý když brzdíš, tak ten blinkr nejde moc vidět. No a Matesz tady s fóra to řešil tak, že ty blinkry dal místo couvaček :)
Toyota Celica 1,8 VVT-i, 2001
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Pitris píše:Nataniell: Ten blinkr je myslím v tom červeným světle uprostřed. Amadeus měl ty chromové a říkal, že prý když brzdíš, tak ten blinkr nejde moc vidět. No a Matesz tady s fóra to řešil tak, že ty blinkry dal místo couvaček :)
Prosímtě mam dotaz:Za kolik se dá sehnat takhle nabořená celica jako máš ty.Potřebuju to vědět kvůli pojišťovně na tu moji sekačku.Dík :roll:
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

no chlapi,ty první světla vůbec nedoporučuju.Je to úplně na hovno.V tom horním červeném kruhu jsou světla,blinkr a brzda.Jak už bylo psáno,brzdíš tak už neblikáš.Je to o zadek a pak se to moooooc blbě prokazuje jestli jsi blikal nebo nee.Ty druhé mám já na autě a spokojenost,ale pokud je někdo chce a počká ccaa 1 měsíc jsou na prodej.Cenu domluvíme.Dávám jiné.
Obrázek
Pitris
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitris »

Thomas: Zhruba asi za 70000Kč. Záleží, jak je rozbitá. Já tu moji koupil za rovných 70000.
Toyota Celica 1,8 VVT-i, 2001
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Pitris píše:Thomas: Zhruba asi za 70000Kč. Záleží, jak je rozbitá. Já tu moji koupil za rovných 70000.
Dík.Hm to neni zas tak moc,to sem teda zvědavej kolik mi nabídnou za odkup.Doufam že min 70000 jinak to snad dam eště dohromady,nebo rozprodám sám. :roll:
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Amadeus píše:no chlapi,ty první světla vůbec nedoporučuju.Je to úplně na hovno.V tom horním červeném kruhu jsou světla,blinkr a brzda.Jak už bylo psáno,brzdíš tak už neblikáš.Je to o zadek a pak se to moooooc blbě prokazuje jestli jsi blikal nebo nee.Ty druhé mám já na autě a spokojenost,ale pokud je někdo chce a počká ccaa 1 měsíc jsou na prodej.Cenu domluvíme.Dávám jiné.
Pokud budu dávat ten muj vrak dohromady,tak je beru.Budu to vědět cca do 14dnů. 8)
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

A ty to máš roflákáné nobo co???co pak se přihodilo????Pokud bys to rozprodával,nebo dával pryč,něco bych s toho vzal.
Obrázek
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Amadeus píše:A ty to máš roflákáné nobo co???co pak se přihodilo????Pokud bys to rozprodával,nebo dával pryč,něco bych s toho vzal.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=8195
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

ty vole,masakr.No ještě že žiješ.Tak kdyby to brala pojištovna tak dej echo,něco s toho vemem.Tak čest a už jezdi optrněji.
Obrázek
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Amadeus píše:ty vole,masakr.No ještě že žiješ.Tak kdyby to brala pojištovna tak dej echo,něco s toho vemem.Tak čest a už jezdi optrněji.
Neboj jezdim.Doufam,že to bylo poprvý a naposled,ale zas to je dobrá škola.
Určitě dam vědět. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Celica“