Ale jinak fakt kus pekne odvedene prace

Cus! Jasne, proc ne:-) jiinak ve Vizovicich jsou k videni 3 Celicy, 2x 5gen a 1x 6gen. Znam se se vsema.Nejcasteji asi potkas bratrankovu ST182 s kridlem GT-four(cervena). Jinak ja studuju ve Zline a jsem tam skoro porat, staci se ozvat a muzem dat nekde sraz:-)ja_ma píše:krasna covece! Ty jsi ze Zlina, jeste jsme te tady nikde nevideli. Nebyvas ve Vizovicich? A nechces se pridat ke me, Lenulce (a jejimu priteli) a Esabovi? Nekdy ze by jsi dojel...
Ale jinak fakt kus pekne odvedene prace
No, ten naraznik je seriovy. Tedy po faceliftu myslim v roce 1992. Sehnal jsem ho tady: http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?PH ... 8e0147f4f6 Akorat jsem si trosku pohral s flexou a vyrezal tu plastovou mrizku a udelal jeste dalsi diru+nejake to kitovani. No zkratka jsem to chtel priblizit narazniku CS, ale kdyz to ted srovnam, tak tomu porad neco chybiPetr 01 píše:Kde jsi sehnal ten predni naraznik a to kridlo?Dobra prace je fakt moc pekna
Jj, ten horni pruduch je na CS vetsi, ale i tak to byl des, ted uz bych do toho asi znova neselgarfielld píše:fakt pěkná i ta barva jí sekne![]()
Btw sem si řikal že ten nárazník vypadá jak z CS, ale něco mi na něm prostě nesedělo, ted už vim coCS má myslim ty otvory ještě větší, ale asi si snim musel dost vyhrát