e9 neco eni v poradku tak uz je diky
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
e9 neco eni v poradku tak uz je diky
mam takovej dotaz kdyz zapnu klicek do polohz pred nastartovanim i behem jizdy neco chrci(vrze,skarbe) od kufru mam takovy podezreni ze je to benzinove cerpadlo??netusite co by s tim mohlo byt??a kolik stoji neove?? a druha vec je ze mi nesvit kontrolka otevrenzch dveri??? poradte prosim
Naposledy upravil(a) plamen dne úte 15.07.2008, 23:03, celkem upraveno 1 x.
ex:corolla e9 1,6 16v
akt:corolla e9 1,6 GTI
akt:corolla e9 1,6 GTI
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: e9 neco eni v poradku
originál palivové čerpadlo jsem schopen sehnat za cca 5100,- jinak bych mel mít behem mesíce zásilku Walber což jsou uni čerpadla která tam pasují, bohužel majítrosku vyšší výkon takže je potřeba mít v cajku regulátor tlaku ale na druhou starnu vyjdou na 3tisplamen píše:mam takovej dotaz kdyz zapnu klicek do polohz pred nastartovanim i behem jizdy neco chrci(vrze,skarbe) od kufru mam takovy podezreni ze je to benzinove cerpadlo??netusite co by s tim mohlo byt??a kolik stoji neove?? a druha vec je ze mi nesvit kontrolka otevrenzch dveri??? poradte prosim

- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
K té kontrolce - zkontroluj pojistku (v krabici s pojistkami v motoru) označenou "DOME" nebo tak něco.plamen píše:mam takovej dotaz kdyz zapnu klicek do polohz pred nastartovanim i behem jizdy neco chrci(vrze,skarbe) od kufru mam takovy podezreni ze je to benzinove cerpadlo??netusite co by s tim mohlo byt??a kolik stoji neove?? a druha vec je ze mi nesvit kontrolka otevrenzch dveri??? poradte prosim
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokud sviti stropni lampicka, tak mas nejspis jen prdlou zarovicku v palubce.plamen píše:...?a kolik stoji neove?? a druha vec je ze mi nesvit kontrolka otevrenzch dveri??? poradte prosim
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A nebo tak. Ta dotyčná pojistka jistí i palubní hodiny, elektrická zrcátka a podobně. Takže pokud ti jdou hodiny a svítí světlo na stropě tak je to asi žárovička jak píše Beaver.Beaver píše:Pokud sviti stropni lampicka, tak mas nejspis jen prdlou zarovicku v palubce.plamen píše:...?a kolik stoji neove?? a druha vec je ze mi nesvit kontrolka otevrenzch dveri??? poradte prosim