Zadreny to nemas. Ale pokud ti klesa hladina vody v chladici a v expanzce je furt vody dost, tak vymen vicko. Ma na starost prepousteni z/do expanzky a pokud nefunguje, tak varis.Ing_Mazi píše:A jak se zjistí jestli není zadřenej motor?Beaver píše:Mechanickej problem s hlavou, tesnenim, blokem nebo podobnym dilem stejne nezjisti diagnostikou.
RENAME : Svíčky mám, termostat mám, kabely budou :) uvidíme
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No na novém víčku chladiče se opět objevil šedý šlemBeaver píše:Zadreny to nemas. Ale pokud ti klesa hladina vody v chladici a v expanzce je furt vody dost, tak vymen vicko. Ma na starost prepousteni z/do expanzky a pokud nefunguje, tak varis.Ing_Mazi píše:A jak se zjistí jestli není zadřenej motor?Beaver píše:Mechanickej problem s hlavou, tesnenim, blokem nebo podobnym dilem stejne nezjisti diagnostikou.

Já už sem z toho nemocnej

Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak mozna tesneni pod hlavou. Davalo by to smysl.
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Postupne to opravi na Fabii HTP, protoze se mu ztrati komprese 

Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
To je koncernové vozidlo, ne?Beaver píše:Postupne to opravi na Fabii HTP, protoze se mu ztrati komprese
V tom případě je všechno v pořádku

Jinak bych doporučil výměnu za parní motor, ten má vaření v popisu funkce.

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Takže sem připojil k obejdnávce u Idaha i vzduchový a palivový filtr, když už měním věci běžné údržby.
Takže pokud by to bylo těsnění pod hlavou, tak na kolik asi vyjde oprava? Jestli to má cenu nebo to mám shodit ze skály a uspořádat pietní hostinu?
Takže pokud by to bylo těsnění pod hlavou, tak na kolik asi vyjde oprava? Jestli to má cenu nebo to mám shodit ze skály a uspořádat pietní hostinu?

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To je mi jasné paneMarty píše:Nevím čoveče, ale vzduchovým a palivovým filtrem se únik vody a vaření nevyřeší, ne? Nejsem nějakej expert ale tohle bych řekl že asi tak nějak

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kua, si mel rict, pripojil bych se k objednavce... chci vzit sadu Denso svicek a vzduchac, pac ten muj ani po cisteni kompresorem nevypadal moc puvabne.
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No mě ještě Idaho ani nedal vědět jestli to tam přihodí mě nebo neBeaver píše:Kua, si mel rict, pripojil bych se k objednavce... chci vzit sadu Denso svicek a vzduchac, pac ten muj ani po cisteni kompresorem nevypadal moc puvabne.

Po obědě mu asi budu volat

Tak napiš co chceš a já mu řeknu jestli to pude ještě přihodit nebo uděláme samostatnou objednávku

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

A Ty už jsi Ombre někde viděl prodávat destilku, co by byla jako opravdu destilka.....? V krámě koupíš leda tak cosi, z čeho byly použitím chemie odstraněny minerály. Že ne dokonale, je snad jasné. Ale opravdovou destilovanou destilku nekoupíš.ombre píše:...třesky plesky, po destilce ti nic nevyhnije. Neobsahuje minerály, není vodivá a v soustavě se neokysličuje....
Zkus si ostatně udělat pokus. Do tří nádobek nalij vodu z vodovodu, destilku z obchodu a pravou vydestilovanou (ve skle) destilku. Do každé hoď obyčejný hřebík a nech to týden ležet. Možná poopravíš své názory

2 Jimmy: A je to tady. Čekal jsem, kdo s tím vynohuje.
Opravdu mne nebaví psát "demineralizovaná voda."
Destilovaná voda v obchodě snad nikdy k dostání nebyla, pouze se někde v autorevue po revoluci objevil článek o tom, že destilovaná voda není již destilovaná, ale demineralizovaná a následoval výčet katastrofických scénářů po jejím použití, kdy kovy a soli zničí celý motor. Od té doby se to nějak traduje. Nicméně kovy i soli jsou překvapivě minerály a po důkladné filtraci a demineralizaci už opravdu ve vodě není nic, co by motor poškozovalo.
Udělej si malý test. Dej do "deminerilky", pak do nové chladicí směsi a pak do dva roky staré chladicí směsi pospolu kus kalené oceli, kus mědi, kus mosazi a kus hliníku, což je de facto vnitřek chladicího systému a nech měsíc ležet. Také můžeš některé kovy povytáhnout k hladině a změřit mezi jednotlivými elektrické napětí.
Opravdu mne nebaví psát "demineralizovaná voda."
Destilovaná voda v obchodě snad nikdy k dostání nebyla, pouze se někde v autorevue po revoluci objevil článek o tom, že destilovaná voda není již destilovaná, ale demineralizovaná a následoval výčet katastrofických scénářů po jejím použití, kdy kovy a soli zničí celý motor. Od té doby se to nějak traduje. Nicméně kovy i soli jsou překvapivě minerály a po důkladné filtraci a demineralizaci už opravdu ve vodě není nic, co by motor poškozovalo.
Udělej si malý test. Dej do "deminerilky", pak do nové chladicí směsi a pak do dva roky staré chladicí směsi pospolu kus kalené oceli, kus mědi, kus mosazi a kus hliníku, což je de facto vnitřek chladicího systému a nech měsíc ležet. Také můžeš některé kovy povytáhnout k hladině a změřit mezi jednotlivými elektrické napětí.

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
destiklu sem schopne sehnat skutečne destilovanou modernílaboratorní aparaturou ( mladá je chemicka takže mi to tahá po kanystrechJimmi píše:A Ty už jsi Ombre někde viděl prodávat destilku, co by byla jako opravdu destilka.....? V krámě koupíš leda tak cosi, z čeho byly použitím chemie odstraněny minerály. Že ne dokonale, je snad jasné. Ale opravdovou destilovanou destilku nekoupíš.ombre píše:...třesky plesky, po destilce ti nic nevyhnije. Neobsahuje minerály, není vodivá a v soustavě se neokysličuje....
Zkus si ostatně udělat pokus. Do tří nádobek nalij vodu z vodovodu, destilku z obchodu a pravou vydestilovanou (ve skle) destilku. Do každé hoď obyčejný hřebík a nech to týden ležet. Možná poopravíš své názory