Klenot V ČR! Corolla 1.5 XE Saloon
Klenot V ČR! Corolla 1.5 XE Saloon
Zdravím všechny!
Rád bych se s Vámi podělil o pár obrázků "bílého japonce", Corolly 1.5 XE Saloon, 1990, (dovoz specielně pro Irský trh z Japonska) kterou jsem pořídil v Irsku doslova za pár babek, za které odvedla ohromnou službu, bez sebemenší poruchy a nakonec mě dovezla přes celou Evropu (bez sebemenšího problému) až domů - 2000km v kuse! Mrkněte na fotky a určitě se ozvěte, jak se Vám líbí, ale hlavně, JESTLI JSTE NĚKDO TENTO MODEL VIDĚLI V ČR??? Martin
http://www.midway.estranky.cz/fotoalbum ... lla-saloon
Rád bych se s Vámi podělil o pár obrázků "bílého japonce", Corolly 1.5 XE Saloon, 1990, (dovoz specielně pro Irský trh z Japonska) kterou jsem pořídil v Irsku doslova za pár babek, za které odvedla ohromnou službu, bez sebemenší poruchy a nakonec mě dovezla přes celou Evropu (bez sebemenšího problému) až domů - 2000km v kuse! Mrkněte na fotky a určitě se ozvěte, jak se Vám líbí, ale hlavně, JESTLI JSTE NĚKDO TENTO MODEL VIDĚLI V ČR??? Martin
http://www.midway.estranky.cz/fotoalbum ... lla-saloon
"bílej japonec"
Dík za komentáře... bohužel problém s pravým řízením je u nás v ČR nepřekonatelný... jezdit s ní nemůžu... ověřeno z mnoha odborných zdrojů
...v podstatě čtvrt roku už stojí... budu si muset počkat a pak se to pokusit zaregistrovat jako veterána, jestli to vůbec bude možné. Prostě mi tady neudělají technickou, přestože to auto je v perfektním stavu.

No právě, znám člověka co si dovezl z anglie velmi zajímavé auto, které se do evropy jinak nedováželo a nyní ho musí předělávat na levostrané, aby ho zde mohl normálně provozovat.
Je taky možnost provozovat to na anglických papírech, ale představa že za určitou dobu musíš u nich na nějakou technickou...
Každopádně jak starý musí být auto aby šlo přihlásit jako veterán?
Je taky možnost provozovat to na anglických papírech, ale představa že za určitou dobu musíš u nich na nějakou technickou...
Každopádně jak starý musí být auto aby šlo přihlásit jako veterán?
Holomek!
-
- Řidič
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
je to nadhera
skelet je stejny se sedanem e9,
konkretne tuhle japonskou verzi jsem jeste nevidel ale US verze je shodna az na levostranne rizeni a jine obludne narazniky a ty sem uz videl nekolikrat.
Jedna stribrna chodi po kosicich a svetlemodra po plzni.
Ono by slo navstivit vrakac a vyrabovat nakou e9ku na pristrojovku rizeni a plno jinych veci a pak se srat s prestavbou.
skelet je stejny se sedanem e9,
konkretne tuhle japonskou verzi jsem jeste nevidel ale US verze je shodna az na levostranne rizeni a jine obludne narazniky a ty sem uz videl nekolikrat.
Jedna stribrna chodi po kosicich a svetlemodra po plzni.
Ono by slo navstivit vrakac a vyrabovat nakou e9ku na pristrojovku rizeni a plno jinych veci a pak se srat s prestavbou.
Japončík
...Japončík je pod střechou, přestavba se nechystá
...čeká na výlet do IRL
... nemám to srdce ho poslat do šrotu...