Výměna rozvodového řemene a drážkovaných řemenů
- zdenek slavik
- Člen Týmu
Výměna rozvodového řemene a drážkovaných řemenů
toyota corolla 1,3 16V 1994 potřebuji vyměnit řemeny, máte nějaký tip? díval jsem se na dicompracing - ceny se mi zdají solidní, díky ahoj
Já to dělal a je to opravdu porod.Málo místa na ruky a golu.Někde to tu už najdeš popsaný,ale nevím kde.Napínací kladka je upevněna šroubem s jemným závitem a hlavou podobným torxu,takže tam by jsi se mohl zaseknout.Zároveň s rozvody vymněň i vodní pumpu-není sice hnaná rozvodovým řemenem ale je to lepší řešit zarás
Jinak Dicomp racing doporučuju!!!! Nehledě na to,že ceny co mají na stránkách pro Toyoťáky neplatí.Idaho vždy nco slevní-když může.

Jinak Dicomp racing doporučuju!!!! Nehledě na to,že ceny co mají na stránkách pro Toyoťáky neplatí.Idaho vždy nco slevní-když může.

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Díky, mrknu se na to, zda to bude v mých silách...Tonda píše:Já to dělal a je to opravdu porod.Málo místa na ruky a golu.Někde to tu už najdeš popsaný,ale nevím kde.Napínací kladka je upevněna šroubem s jemným závitem a hlavou podobným torxu,takže tam by jsi se mohl zaseknout.Zároveň s rozvody vymněň i vodní pumpu-není sice hnaná rozvodovým řemenem ale je to lepší řešit zarás![]()
Můžu potvrdit, právě jsem si od něj přivezl manžety na poloosu. Toyota: 2500kč za sadu. DICR: 343kč za saduTonda píše:Jinak Dicomp racing doporučuju!!!! Nehledě na to,že ceny co mají na stránkách pro Toyoťáky neplatí.Idaho vždy nco slevní-když může.

- zdenek slavik
- Člen Týmu
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hod mi do SZ konkrétní typ vozu a motur a zjistím adodoám co je třeba . pokud jsi z prahy je možné osobní předání, pokud odjinud posílám an dobírku a veřím že dost lidí ti tady potvrdí že pokud j nejký problém ( a ne vždy jen na mé starnězdenek slavik píše:je lepší to objednat přes internet nebo se dají díly někde vyzvednout? jak je to případně s výměnou pokud to nepasuje? díky

- zdenek slavik
- Člen Týmu