Výměna rozvodového řemene a drážkovaných řemenů

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
zdenek slavik
Člen Týmu

Výměna rozvodového řemene a drážkovaných řemenů

Příspěvek od zdenek slavik »

toyota corolla 1,3 16V 1994 potřebuji vyměnit řemeny, máte nějaký tip? díval jsem se na dicompracing - ceny se mi zdají solidní, díky ahoj
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

když je tu diskuze, přidám se - jde to udělat doma? předchozí majitel rozvody asi měnil, ale to ASI mě neuspokojuje... radši dám 1500 za novou sadu než 1500 za novou sadu a 2500 za odtah :D
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Já to dělal a je to opravdu porod.Málo místa na ruky a golu.Někde to tu už najdeš popsaný,ale nevím kde.Napínací kladka je upevněna šroubem s jemným závitem a hlavou podobným torxu,takže tam by jsi se mohl zaseknout.Zároveň s rozvody vymněň i vodní pumpu-není sice hnaná rozvodovým řemenem ale je to lepší řešit zarás :wink:

Jinak Dicomp racing doporučuju!!!! Nehledě na to,že ceny co mají na stránkách pro Toyoťáky neplatí.Idaho vždy nco slevní-když může. :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Tonda píše:Já to dělal a je to opravdu porod.Málo místa na ruky a golu.Někde to tu už najdeš popsaný,ale nevím kde.Napínací kladka je upevněna šroubem s jemným závitem a hlavou podobným torxu,takže tam by jsi se mohl zaseknout.Zároveň s rozvody vymněň i vodní pumpu-není sice hnaná rozvodovým řemenem ale je to lepší řešit zarás :wink:
Díky, mrknu se na to, zda to bude v mých silách...
Tonda píše:Jinak Dicomp racing doporučuju!!!! Nehledě na to,že ceny co mají na stránkách pro Toyoťáky neplatí.Idaho vždy nco slevní-když může. :wink:
Můžu potvrdit, právě jsem si od něj přivezl manžety na poloosu. Toyota: 2500kč za sadu. DICR: 343kč za sadu :D
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
zdenek slavik
Člen Týmu

je lepší to objednat přes internet nebo se dají díly někde vyzvednout? jak je to případně s výměnou pokud to nepasuje? díky
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

zdenek slavik píše:je lepší to objednat přes internet nebo se dají díly někde vyzvednout? jak je to případně s výměnou pokud to nepasuje? díky

Osobně mi od Idaha vždy vše pasovalo takže jsem vracení zboží nikdy neřešil.Nejlepší bude,když se domluvíš přímo s ním. :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

zdenek slavik píše:je lepší to objednat přes internet nebo se dají díly někde vyzvednout? jak je to případně s výměnou pokud to nepasuje? díky
Hod mi do SZ konkrétní typ vozu a motur a zjistím adodoám co je třeba . pokud jsi z prahy je možné osobní předání, pokud odjinud posílám an dobírku a veřím že dost lidí ti tady potvrdí že pokud j nejký problém ( a ne vždy jen na mé starně :D ) tak není problém vymenit.
zdenek slavik
Člen Týmu

díky za kontakt, až to bude aktuální tak se ozvu, časem budu pár věciček potřebovat,
Odpovědět

Zpět na „Corolla“