E11 - nemůžu natankovat plnou nádrž

vše ohledně modelové řady Corolla
enikybeniky
Řidič

Příspěvek od enikybeniky »

Malinko odbočím, ale opravdu jenom malinko.... Je normální, že když odšroubuju víčko nádrže, že se ozve syčení, skoro jako bych otvíral PET-flašku? Prostě cosi uniká.... Je to známka nějakýho průšvihu v nádrži?
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
telekocar
Navigátor

Příspěvek od telekocar »

too: enikybeniky
neboj sa nic je to uplne normalne je tam podtlak a ten sa musie nejako prejavit a to je prave to sycanie a k tomu tankovaniu ja si zacvakam skoro vzdycky 3 - 4 krat pohram sa z hadicou a potom to uz frci. . spravidla mi zabera to co uz tu bolo popisane povytiahnut ju von . 8)
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

enikybeniky píše:Malinko odbočím, ale opravdu jenom malinko.... Je normální, že když odšroubuju víčko nádrže, že se ozve syčení, skoro jako bych otvíral PET-flašku? Prostě cosi uniká.... Je to známka nějakýho průšvihu v nádrži?
je to znamení toho, že jsi tu nádrž pěkně rychle vysosal a vznikl tam podtlak - měl bys to víc šetřit ;)
ne, nic to není a je to normální.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

telekocar píše:too: enikybeniky
neboj sa nic je to uplne normalne je tam podtlak a ten sa musie nejako prejavit a to je prave to sycanie a k tomu tankovaniu ja si zacvakam skoro vzdycky 3 - 4 krat pohram sa z hadicou a potom to uz frci. . spravidla mi zabera to co uz tu bolo popisane povytiahnut ju von . 8)
Toto vyzera az nebezpecne dvojzmyselne :D

inak to sycanie pocujem stale, kedze rucicka sa pohybuje vacsinou po dotankovani na predposlednej priecke.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
telekocar
Navigátor

Příspěvek od telekocar »

:-D mozme si vymenit cisla ............ ale nie robim si prdel :-D
Odpovědět

Zpět na „Corolla“