NEVIEM sa rozhodnut

vše ohledně modelové řady Celica
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Ronin píše:Když píšete o těch otáčkách,jak moc se nechá točit Celica 1.8 6.gen???
Až kým Ťa nezastaví obmedzovač max. otáčok...alebo to nezadrieš... :wink:
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

RasťoSK píše:
Ronin píše:Když píšete o těch otáčkách,jak moc se nechá točit Celica 1.8 6.gen???
Až kým Ťa nezastaví obmedzovač max. otáčok...alebo to nezadrieš... :wink:
asi na 6500ot., ale nemá to cenu, už kvůli tomu že max výkon má v 5600ot. a krouták dokonce kousek pod 3tis. ot., ten motor neni dělanej na vytáčení k omezovači, libuje si spíš ve středních otáčkách
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Thomas CZ píše:Příště to zkus jinak.

Děkuji za pochopení.

ombre
Jinak to prostě nešlo. :mad:
Ale vypadá to,že to bylo účinný. :wink:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

not for sale

Příspěvek od micron »

Red> v neprodejném stavu? a neni to náhodou ideál??? Já tedy nikdy a to řikám i přesto, že by člověk prej neměl nikdy neřikat nikdy.... přesto NIKDY! celicu neprodám. Líbí se mi, že nikdo, i kdyby na to měl hromady prachů, tak si nemůže koupit 5G stejnou jako máš ty a já... každá je original, každá má za sebou pár bouraček, ale když to neni mega masakr, jakože z 90% maj celicy štěstí, tak opravit jde všechno a ceny jsou více než příznivý, dílů dostatek... neni na co si stěžovat. Každá celica má svoje příběhy. Kupovat tohle auto, na kterým vzniká vyšší závislost než na marihuaně, pivu a všech drogách pro to, že si jen svezeš zadek pár měsíců a roků a pak to střelíš (nedej satan aby si chtěl na tom ještě trhnout :-) :-) to je komický.... tyhle auta jsou určený bláznům- nám, ale nesmíš nikdy počítat finance co jsi do ní vrazil. Jako pes, nebo kočka. To je muj názor. celica never 4 re-sale.

jediný offtopic co mě jako studenta ničí a prudí je cena benzinu--- chtělo by to aby modří jaksi razantně snížili daně na benzin, a nebo bych měl v budoucnu zájem o tenhle pohon... 34/l je prostě příliš! www.teslamotors.com a vyjebat s dubajcema, united arab emirates a pod. stejně jim ropa brzo dojde... tak si tam stavěj a investujou do jiných zábav, než ropy... tesla :twisted:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“