Kupa Toyota Celica 7.gen par dotazu
Když nebude celica k sehnání,tak to zkus zde:
A.M.P. AutoMotoProdej-Milan Drahoš
Sokolovská ul.
57001 Litomyšl, Česká republika
Mobil: 608866269 608866268
Email: mdrahos@lit.cz
WWW: www.amp.isf.cz
Na objednání ti ji dotáhnou z Německa,ale nevim jak dlouho by to trvalo,to už je na domluvě.Já mam celicu od nich dotaženou z Německa a žádnej problem(kromě těch tlumičů).Nebo pak v Rci u LZ.
A.M.P. AutoMotoProdej-Milan Drahoš
Sokolovská ul.
57001 Litomyšl, Česká republika
Mobil: 608866269 608866268
Email: mdrahos@lit.cz
WWW: www.amp.isf.cz
Na objednání ti ji dotáhnou z Německa,ale nevim jak dlouho by to trvalo,to už je na domluvě.Já mam celicu od nich dotaženou z Německa a žádnej problem(kromě těch tlumičů).Nebo pak v Rci u LZ.
Ja mam TS a starosti s olejem žádný 
Jinak VVTI,bych asi taky bral s tim (zásahem)do motoru,asi to bude jistota.
Pokud se tedy nepovede sehnat novou,což asi ne,když už se 2roky neprodávaj.

Jinak VVTI,bych asi taky bral s tim (zásahem)do motoru,asi to bude jistota.
Pokud se tedy nepovede sehnat novou,což asi ne,když už se 2roky neprodávaj.

Naposledy upravil(a) Thomas CZ dne stř 25.06.2008, 23:29, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To Matisz: Ahoj chlape, Celicu si koupim určitě, bohužel ne tu Tvojí
Problém s olejem mají zatím 3 lidi a jinak mají Celicu všichni ok
Navíc mám doma automechanika, ktereý má 2 Toyoty a dělá díly na auta, tak když nastane problém určitě ho rychle a kvalitně vyřeší
On mi taky poradil nebrat auto se zásahem do motoru (říkala jsem mu o Tvé Celice)...Navíc problém s olejen nemusí a jak je vidět není ani zásadou u Celic.
Díky za Tvůj čas a rady.

Problém s olejem mají zatím 3 lidi a jinak mají Celicu všichni ok

Navíc mám doma automechanika, ktereý má 2 Toyoty a dělá díly na auta, tak když nastane problém určitě ho rychle a kvalitně vyřeší

Díky za Tvůj čas a rady.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jestli chces celicu bez problemu tak jedine tu silnejsi verzi - je to jinej typ motoru takze ubytkem oleje netrpi, jinak to nejsou jen 3 celicy ale i MR2 a avensis, a rek bych ze prave do ceske republiky se tahaji tyto typy z nemecka, tim ze se vymeni blok motoru - to je banalita - navic kdyz je na nej zaruka a tvrdit ze nekdo nechce auto se zasahem do motoru , hmm , to by asi spousta starsich celic nejezdila a to se dela jen repas a ne cela vymena - vzdyt je to jako by byl ten motor novy na tom nic neni,
bohuzel nikdo asi nesezene levne blok na motor aby se dala zavada odstranit, to si myslim nedokaze nikdo jiny nez toyota
kez nebudes moci jednou rici: chybama se clovek uci
bohuzel nikdo asi nesezene levne blok na motor aby se dala zavada odstranit, to si myslim nedokaze nikdo jiny nez toyota
kez nebudes moci jednou rici: chybama se clovek uci
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"