E12 : Dotaz - Nesvítí mi vnitřní světla a popelník
E12 : Dotaz - Nesvítí mi vnitřní světla a popelník
Čaute, nesvítí mi popelník a vnitřní osvětlení uprostřed auta(on,off,dveře), může to být pojistka? Nemáte někdo zkušenosti jak to vyřešit, nevím jak u popelníku(nevím jak ho vyndat), ale u osvětlení je žárovka ok! Diky za rady!!
Jestli myslíš na E12, tak to musíš normálně opatrně nějakým tenkým šroubovákem vypáčit, nebo jestli vyloupneš přihrádku pod tím, tak to pak můžeš zkusit zespodu, přímo zmáčknout na ten zobáček, co to tam drží. Ale pozor, jak se ti to poláme, tak to tam pak moc nedrží...ALL píše:Ahoj chtěl bych požádat o drobnou radu - všiml jsem si , že nemám podsvícené naklápění světel atd. nalevo od volantu. Pokud má svítit nevíte někdo , jak to šetrně "vyloupnout" abych nepoškrábal palubku?
P.S: případně jaká tam je žárovička
Holomek!
Jestli myslíš na E12, tak to musíš normálně opatrně nějakým tenkým šroubovákem vypáčit, nebo jestli vyloupneš přihrádku pod tím, tak to pak můžeš zkusit zespodu, přímo zmáčknout na ten zobáček, co to tam drží. Ale pozor, jak se ti to poláme, tak to tam pak moc nedrží...[/quote]
Jo,díky. Už to mam venku. Nějak se mi povedlo vyloupnout tu blbost na mince, prostrčil jsem prst a odcvak celej ten panýlek. Je tam normálně připájená dioda ,tekže si ji seženu a bude
, 
Jo,díky. Už to mam venku. Nějak se mi povedlo vyloupnout tu blbost na mince, prostrčil jsem prst a odcvak celej ten panýlek. Je tam normálně připájená dioda ,tekže si ji seženu a bude

Tady najdeš demontáž : http://www.forum.corollaclub.org/viewtopic.php?t=9016