rezerva v E 10

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Jiří Lenc
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

rezerva v E 10

Příspěvek od Jiří Lenc »

mam dotaz jaka ma byt rezerva kola velikostne v E10 rok 96 ta mala dojezdovka?ja tam mam klasickou 175/65 R14 a jak tam mam polozenej kryt tak je to trochu zvedli a nedolihato a jak jedu tak tam ten kryt skáče a boucha je to normalni nebo se to da nejak upravit diky za radu.
Ing_Mazi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: rezerva v E 10

Příspěvek od Ing_Mazi »

Jiří Lenc píše:mam dotaz jaka ma byt rezerva kola velikostne v E10 rok 96 ta mala dojezdovka?ja tam mam klasickou 175/65 R14 a jak tam mam polozenej kryt tak je to trochu zvedli a nedolihato a jak jedu tak tam ten kryt skáče a boucha je to normalni nebo se to da nejak upravit diky za radu.
Já tam mám taky plnohnotný kolo, on je tam vytvořenej takovej schodek, díky tomu.Ale však kolo máš přišroubovaný ne? A ten dekl nevím jak přidělat, asi v tom kufru budeš muset něco vozit :D
Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko :P "Jsem rozenej tuner" :D

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli :D
Jiří Lenc
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

rezerva v E 10

Příspěvek od Jiří Lenc »

dikec neja to budu muset udelat trosku vic :D me to stve :mad: ale dikec
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Stacily by suchy zipy na koberec a na kastli - po priklopeni to pritisknes a ono to bude pridrzovat dekl na rezerve primacknutej. Ja to neresim, me to je fuk :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Rezerva sama o sobě je uchycena ke karoserii šroubem kterej zároveň pomocí takovýho plastovýho pazmechtu drží ten překlyžkovej papundekl, tak to je aspoň u hatchbacku. Ta překlyžka by měla mít zespodu takový jakýsi láskový kvádříky kterýma to stojí na podlaze auta a né jenom na rezervě.

S tou malou dojezdovkou já osobně měl problémy, když sem zamýšlel že ji tam dám místo té plnohodnotné rezervy tak sem pak zjistil že ji nemůžu použít na předku kvůli třmenům, které jsou prostě velké, ale je možné že to bylo pouze špatným diskem té dojezdovky.
Holomek!
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Ja jsem se naprdnul a rezervu jsem dal pryc a misto toho jsem koupil ten opravny sprej a kompresorek, tak snad to bude kdyztak stacit :D ubyla mi dalsi vaha z auta a pribyla rovna podlaha v kufru :D
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Horsi kdyz ti prdne guma na dalnici - vetsinou nez stihnes zastavit je guma na sracky a opravny sprej je ti totalne k nepotrebe.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

ja vim no, je to neco za neco...
a stejne kdyz sem tam mel rezervu tak by me byla k nicemu, ptz jsem k ni nevozil potrebne srouby :D
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Beaver píše:Horsi kdyz ti prdne guma na dalnici - vetsinou nez stihnes zastavit je guma na sracky a opravny sprej je ti totalne k nepotrebe.
To nemůžu potvrdit, na Plzeňský dálnici z Prahy na Plzeň jsem píchnul někde na sjezdu ze Stodůlek, dojel jsem až k Zličínskýmu centru a když jsem tam sjížděl z dálnice, tak jsem si teprv všiml, že jedu na ráfku. Byl to plecháč a úplně vypuštěná pneu. jel jsem tak 110-130 a na té gumě jak daleko nevím, ale odhaduju že tak 500m určitě. Byla to levá zadní. Ani ji nebylo potřeba celou měnit, pneuservis řekl, že extrémně poškozená není. Opravili ji a ještě jednu zimu jsem na ní jezdil.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
telekocar
Navigátor

Příspěvek od telekocar »

hmm mal si asi stastie mne sa to podarilo tiez asi v 120 zadna lava pichla ale hned som zastavil a guma bola pouzitelna .. ale kamosovi praskla predna na dialnici a guma mu uz je nahovno ked nema auto :-D
Odpovědět

Zpět na „Corolla“