kit sani na 3S-GE 2.0 16V
- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
nikdo zazraky necekadonald píše:Uz jsem to tady asi psal,ale kdyz si spocitate,kolik date do ty atmosfery penez,neni lepsi koupit jiny auto.
A jinak tim sanim se nic nepodela (teda pokud je to rozumne udelany),ale zazraky se od toho cekat nedaj

nechci nacinat nove tema ale chtel bych schrnuti ... filtr pro 6.g
-koupil sem konusovej sporvovni filtr
-odmontoval original airbox
-nasadil sem filtr co nejblize k originalnimu nasavani pro airbox
a
-je nutne tam udelat nejakou plechovou zastenu aby to netahlo horky vzduch od motoru ?
- co se stane s motorem pokud bude tahat horky vzduch od motoru ? tedy ze tam nedam tu plechovou zastenu. zavysi se spotreba ? nebo motor zacne nejak blbnout? nemuzu tim nejak rozhazet nastveni pocitace ?
- kam nejlepe umistit cidlo ktere bylo zastrceno v horni polovine airboxu ? mam ho nechat jen polozene nekde v motorove casti nebo mam do trubkykterou sem dal mezi original hadici a filtr vyvrtat diru a tam to cidlo vsunout ?
eventuelne dopnim fotku
diky vsem za radu
-koupil sem konusovej sporvovni filtr
-odmontoval original airbox
-nasadil sem filtr co nejblize k originalnimu nasavani pro airbox
a
-je nutne tam udelat nejakou plechovou zastenu aby to netahlo horky vzduch od motoru ?
- co se stane s motorem pokud bude tahat horky vzduch od motoru ? tedy ze tam nedam tu plechovou zastenu. zavysi se spotreba ? nebo motor zacne nejak blbnout? nemuzu tim nejak rozhazet nastveni pocitace ?
- kam nejlepe umistit cidlo ktere bylo zastrceno v horni polovine airboxu ? mam ho nechat jen polozene nekde v motorove casti nebo mam do trubkykterou sem dal mezi original hadici a filtr vyvrtat diru a tam to cidlo vsunout ?
eventuelne dopnim fotku
diky vsem za radu
MUKL je prezdivka pro hru MU - znamena MU - online vice treba na http://cismu.softex.cz/index.php
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo které jsi vytáhl je čidlo teploty nasavaného vzduchu. Můžeš ho tam dat zpátky nebo jen tak nechat viset.
to už jsem také viděl. S ecu to neudělá vůbec nic ani není potřeba s ní něco dělat.
to že to neodstíniš je úplně jedno,motor si natáhne akorát trochu teplejší vzduch jehož hustota je menší a obsahuje méně kyslíku. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
ok k tomu cidlu teploty ... kdyz tam k nicemu neni proc se tam tedy dava ? nejak tomu nerozumimlibor12 píše:Čidlo které jsi vytáhl je čidlo teploty nasavaného vzduchu. Můžeš ho tam dat zpátky nebo jen tak nechat viset.to už jsem také viděl. S ecu to neudělá vůbec nic ani není potřeba s ní něco dělat.
to že to neodstíniš je úplně jedno,motor si natáhne akorát trochu teplejší vzduch jehož hustota je menší a obsahuje méně kyslíku.

MUKL je prezdivka pro hru MU - znamena MU - online vice treba na http://cismu.softex.cz/index.php
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo slouží k tomu aby ecu věděla jestli je venku dostatečná zima
a obohatila směs. A jestli odstínís nebo ne je fakt jedno. Pokud tedy není filtr přímo nad svody výfuku. Krom vizuelního a zvukového efektu jsou to prostě vyhozené peníze. Jak už tady někdo napsal syčící sani působí dojmem děsně nabušeneho agregátu. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
odstínění
souhlasim s liborem... nech čidlo položený na filtru a nic neřeš
ale kdyby si měl chuť přeci jen to tunersky odstínit, tak tady je návod: http://www.film1.cz/index.php?cs/filmy/ ... oking-2006
v tomhle filmu je odstínění přímo delikátní

v tomhle filmu je odstínění přímo delikátní

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

ok diky za rady jeste se zeptam ale to uz nemam souvislot existuje pop off ventil i pro motory bez turba ? proste aby pri prerazeni si to odfouklo
( to uz neni ani tak moje otazka ale kamarad se me ptal a ja otom nic nevim)

- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A co by to mělo jako odfukovat?mukl píše:ok diky za rady jeste se zeptam ale to uz nemam souvislot existuje pop off ventil i pro motory bez turba ? proste aby pri prerazeni si to odfouklo( to uz neni ani tak moje otazka ale kamarad se me ptal a ja otom nic nevim)

U přeplňovanýho motoru blow-off ventil vyfukuje přebytečný vzduch/snižuje tlak vzduchu z turba. V atmosférickým motoru nic takovýho není. Leda tak nadělat díry do výfukovýho potrubí, ono něco vyfukovat bude...
A jestli chceš kššššššt efekt po přeřazení, tak doporučuju nějakou elektronickou stavebnici nahrávače-přehrávače zvuku a spínač si dát na podlahu pod pedál spojky

... pockej tady uz nezijem v komunismu .) tohle platilo kdyz velkym hitem byl casopis radio amater .) .. ne opravdu existuje nejake inteligentni reseni ? ne kus dratku na podlahu .) nebo neexistuje ?Marty píše:A co by to mělo jako odfukovat?mukl píše:ok diky za rady jeste se zeptam ale to uz nemam souvislot existuje pop off ventil i pro motory bez turba ? proste aby pri prerazeni si to odfouklo( to uz neni ani tak moje otazka ale kamarad se me ptal a ja otom nic nevim)
![]()
U přeplňovanýho motoru blow-off ventil vyfukuje přebytečný vzduch/snižuje tlak vzduchu z turba. V atmosférickým motoru nic takovýho není. Leda tak nadělat díry do výfukovýho potrubí, ono něco vyfukovat bude...
A jestli chceš kššššššt efekt po přeřazení, tak doporučuju nějakou elektronickou stavebnici nahrávače-přehrávače zvuku a spínač si dát na podlahu pod pedál spojky
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
1. ten časopis se jmenuje Amatérské radiomukl píše:... pockej tady uz nezijem v komunismu .) tohle platilo kdyz velkym hitem byl casopis radio amater .) .. ne opravdu existuje nejake inteligentni reseni ? ne kus dratku na podlahu .) nebo neexistuje ?
2. opravdu žádné inteligentní řešení neexistuje
(ještě tak možná Purge Valve NOS kit, vyjde to v nákupu zhruba na 1500 Kč, vynásob si to tak dvěma až třema a máš to i s dopravou, clem a DPH, ale budeš fakt drsnej!

... drsnaku ... to ja nejsem nebojMarty píše:1. ten časopis se jmenuje Amatérské radiomukl píše:... pockej tady uz nezijem v komunismu .) tohle platilo kdyz velkym hitem byl casopis radio amater .) .. ne opravdu existuje nejake inteligentni reseni ? ne kus dratku na podlahu .) nebo neexistuje ?
2. opravdu žádné inteligentní řešení neexistuje
(ještě tak možná Purge Valve NOS kit, vyjde to v nákupu zhruba na 1500 Kč, vynásob si to tak dvěma až třema a máš to i s dopravou, clem a DPH, ale budeš fakt drsnej!)