casovani
casovani
prosim o odkaz na celicatech na manualy,ani zaboha jsem to tam nemohl najit.Doufam,ze si rozumime,jedna se o tu uvodni stranku kde si dale mohu vybrat generaci a pak co uz potrebuji.Motor jsem poskladal,ale je zrejme spatne nacasovany,protoze ma nepravidelny chod a nedostane se nad 5000 ot.Jinak kvuli odlehcenemu setrvaku budu muset zvysit ot. nemylim-li se?
celica 1,6
Re: casovani
Podle potřeby, máš-li ho dobře dynamicky vyváženej a neodlehčoval jsi o moc nemusí to být nutné.warrior píše:Jinak kvuli odlehcenemu setrvaku budu muset zvysit ot. nemylim-li se?
supr,dik za stranku,jsem myslel,ze vykvetu.Setrvak se odlehcil neco malo pres kilo,takze ot pudou malinko nahoru,jeste uvidim o kolik,to se dosteluje.Pro Libora:zamenit vacky jsem nemohl,protoze jsem je nerozebiral a kazda je jinak dlouha a remenici ma jen jedna viz.: http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pi ... ic_id=2316 Zda se mi jako kdyby se smes zapalovala driv nez by mela,protoze se zvedla hladina hluku vychazejici ze sani,nebo tedy spis pozdeji zaviraji ventily.Du se na to hned mrknout.
celica 1,6
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
2 warrior: už jsem poslal sz s vysvětlením mého omylu.
a co kdyby jsi normálně seřídíl předstih. Rozvody i časování bude zřejmě v pořádku,protože to už by se Ti jinak potkal pist s ventilem.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp